Wednesday, August 18, 2010

" Twitter "


.Twitter si burung kiut.

Salam. zaman sekarang ni macam-macam ada. facebook, myspace, blogspot, twitter. so disebabkan banyak dah kawan-kawan aku duk main twitter ini. aku pon tak terkecuali la nak terlibat dalam dunia penuh keriangan dan kebebasan 'Twitterland!'. memang syok. kadang-kadang nak ngumpat or luah perasaan dekat situ pon boleh. if dekat facebook terlampau banyak sangat orang. nanti berdering-dering notification if luahkan perasaan dekat facebook. Twitter aman dan damai... Tweetttt.

Ingat time aku lepak-lepak dengan kawan-kawan aku last week. semua duk pakai Smartphone dah. Blackberry la, Iphone la. so bila duk stable. masing-masing boleh lagi duk balas Tweet sesama sendiri. kelaka pon ada jugak. aku rindu kawan-kawan aku. sekarang pon aku contact-contact diorang pon melalui twitter jek. boleh gossips tanpa orang tahu. wakakaa.

.Siapa-siapa yang rasa nak add aku and belle kat twitter bolehla search nama diatas ok. kitorang punya private. tengokla if baik hati kitorang approve. selalunya baik je hati. bulan Ramadhan kan. hehehe.

p/s: i Love sambal Petai bulan-bulan puasa ni. kencing pon bau petai lagi. haaha.



11 comments:

Shukjessa said...

hahaha aku ni laggard. insyaAllah one day akan ade twitter (ayat yg same time masih guna friendster walhal facebook dah populer time tu)

Carl Samsudin said...

buat buat buat....

wannurfazrini said...

Haa, twitter leh ckp bukan2 . facebook takleh sbb nt abis kene hentam . tul x? hehe

Carl Samsudin said...

betol. facebook de report. twitter selamat sikit! bebas!

::fadxieza:: said...

ade twitter tp jarang gune..hehe

Sharinginfoz said...

bagus gak twitter ni

pendi said...

kat twitter bley kutok orang tu kan carl? . hahaha

Carl Samsudin said...

haah, boleh kutuk megutuk. even dibulan puasa. jahat betol!

Eyriqazz said...

twitter best..tak perlu nak sms..free pulak tu..cpt dan pantas..hik3

eykameow said...

dah approve aku ke belum? if tak approve mmg kejam!

Boudreauuayj said...

twitter best..tak perlu nak sms..free pulak tu..cpt dan pantas..hik3

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails