Tuesday, September 7, 2010

Iklan Raya 2010 TV3 Menghina Islam

.Cuba tonton Iklan Raya 2010 dari TV3 ini sampai habis.

Salam semua! salam isnin semua. salam beberapa hari before menjelang Syawal. selalunya nak dekat-dekat raya ini mesti stesen-stesen televisyen dekat Malaysia ini duk excited nak tayang-tayang iklan raya diorang. tapi TV3 telah melakukan kesilapan kali ini dengan mengeluarkan iklan raya 2010 yang menghina Islam. nak buat konsep 1 Malaysia punya pasal sampai terpaksa memperbodohkan diri dengan meluluskan iklan seperti itu ditayangkan di televisyen.

If korang perhatikan betol-betol iklan raya ini korang akan nampak konsep-konsep illuminati/freemason dimasukan ke dalam iklan raya 2010 TV3 ini. dari Anugerah Juara Lagu lagi TV3 ini buat hal dengan mengunakan konsep-konspe illuminati. sekarang iklan raya pon nak dimasukan sekali ke hasutan-hasutan syaitan ke dalam fikiran orang Melayu dalam Malaysia ni?? fikir-fikirkan la. dulu Faizal Tahir kene band 3 bulan sebab menanggalkan baju dikhalayak umum. kali ini TV3 kene apa pulak disebabkan menghina Islam secara halus melalui iklan raya 2010 diorang ini? aku hope orang-orang Islam diluar sana ambil tahu pasal Illuminati/Freemason. please.. aku merayu. thanks. ingin lebih lanjut huraian dari iklan raya ini boleh ke blog JustKhai dengan click 'sini'.

p/s: makin lama makin hebat diorang nak menakluk minda orang Islam sekarang ni. Beware.





6 comments:

anazeyy said...

yup memg setuju sgt.. org kite kene lebih berhati2.. dorg gune care halus untuk myesatkan kite..

hanis said...

diorg buat iklan tu macam nak sambot krismas... memule tengok dah tekejot, kenape ade pakcik tua naik beca terbang?????

SGP said...

da yg wt nye bkn org MELAYU,,mg la jd gtu..cube kalo org MELAYU wt,,x jd kn gni?..so,,kite kene bykkn ilmu di pale otk agar kite x di perkotak katik ag..

kluxorious said...

Jangan terlalu mudah terpengaruh. You guys are falling right into their traps.

me e2 saya :) said...

btol2 ! mak abah pun bising . lebey2 abah . Ngee ~ da banyk cre dowg cube nyesatkan kite .

Sue.N said...

Nasib baik,ada carl....

sy tak sempat lagi tgk iklan ni...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails