Wednesday, September 29, 2010

Konvokesyen UTM 2010


Salam semua. sangat lama aku tak update belog aku ni. sorry la sebab lately ini macam-macam terjadi dekat diri aku dan PA aku iaitu Belle Yahya. so terpaksa lah mengabaikan sekejap belog aku ini. Alhamdulillah rezeki aku as photographer untuk konvokesyen UTM 2010 ini bertambah baik. syukur. so nantilah aku story ok. *aku takjanji, hehehe *. just nak wish. HAPPY CONVOCATION untuk semua pelajar-pelajar UTM yang baru sahaja menghabiskan pengajian. Tahniah!



p/s: hope umi PA aku selamat.



2 comments:

Shukjessa said...

jgn lupe letak lagi gambo. yg baling topi tu nice weh. all the best bro~

Sharinginfoz said...

baguslah musim konvo ni ramai yang bergambar kan

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails