Tuesday, September 7, 2010

Paso Bumbong by JOHO


Salam semua. kali ini aku baru berkesempatan nak mengupdate pasal event JOHO pada hari sabtu lepas, Paso Bumbong. event yang ke-4 yang dianjurkan oleh JOHO ini bertujuan untuk merapatkan silaturahim antara JOHO Lovers dan JOHO Lovers yang lain. di samping itu jugak tujuan event ini diadakan untuk meraikan kedatangan bulan Syawal yang akan tiba. dengan pengunjung dapat membeli belah secara JOHO style. mula-mula aku jangkakan yang hadir around 500 orang jek. tapi bila kalkulate-kalkulate dari pukul 3 petang sehingga 12 malam hampir 1000 lebih orang yang datang ke Paso Bumbong ini. satu program yang berjaya dari JOHO. kudos JOHO!

.View Paso Bumbong dari atas.

.View Paso Bumboong waktu malam.

.Open Mic session.

.Crowds yang hadir.

.Cup cake JOHO.

.Gerai yang menjual air yang terbaik.

.Crew of the Night.

Event ke-4 dari JOHO ini sangat berjaya. dapat mengumpulkan JOHO Lovers dalam kuantiti yang tak dijangkakan. ada yang datang dari Kuala Lumpur. tak lupa jugak terima kasih kepada Plaza Seni dan C&M kerana meng'sponsor' tempat dan peralatan-peralatan music. terima kasih jugak kepada Super Sunday, Kukubesi, Eats and Beats dan semua yang terlibat. Selamat Hari Raya JOHO Lovers!!

Kepada sesiapa yang masih ingin tahu dan join JOHO. tak kira korang berasal dari mana. sebab JOHO merupakan satu community arts yang semakin mengembangkan sayapnya. tak mengira kaum atau bangsa. bolehla korang ke:


.dan malam itu jugak aku sekali lagi menjadi MC.
.Aku mewakili JOHO dalam blogsphere ini ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua blogger-blogger yang sedang membaca post aku kali ini. thanks coz support JOHO. SELAMAT HARI RAYA. jumpa lagi after raya JOHO Lovers!

p/s: ingin usha banyak lagi pasal event Paso Bumbong ni? boleh ke facebook JOHO or JOHO Concept Store yek!



9 comments:

AUR said...

TQ Carl...kerna sudi menyapa diriku yg tak seberapa ni...Ko memang terbaek dgn '9 tengah' ko!!! hahaha

Dilakochan said...

Congrats JOHO.

Weyh carl, Yg Collar Tee JOHO tu
available lagi ke????

Nak beli ah kalau ade.

anazeyy said...

Carl, kamu memg careee.. lg2 time jd MC.. hhehe... jgn amek ati ye mase 2 sy ckp thanx 4 welcome kat kamu.. gurau2.. btw, slmt hari raye maaf zahir & batin..hehehe... ble blik pahang yop?

ejatt said...
This comment has been removed by the author.
ejatt said...
This comment has been removed by the author.
ejatt said...

carll...
ko mmg hensem n osemm!!!ahaha
thnx promote air akuu..hahaha..
btw, selamat hari raya carl,
maaf dipinta jika ade tersilap ke pape je lahhh...

Hidayah Ismawi said...

Congrats on what looks like a successful event :)

Selamat Hari Raya!

MY LATEST ENTRY: 1st Day Raya

Sue.N said...

Joho ada cupcake,nais !

Selamat hari raya ye Carl.

Why Farouk said...

gempak seyh.. keep it up JOHO!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails