Saturday, September 4, 2010

Sharing Info Session With Mel Romeo



Salam! hye semua. aku baru je habis bersharing info session bersama Mel Romeo. dalam dunia blogging dalam Malaysia ini siapa la korang if tak kenal dengan Mel Romeo kan. alkisahnya tadi janji nak berjumpa after berbuka dalam pukul 8 malam. kesian Mel kene tunggu aku dari pukul 8.30 malam sampai 9 lebih sebab aku tak sampai-sampai lagi. *hang pon satu. handphone hang rosak pulak time-time macam ni*. bila aku sampai ditempat dijanjikan Mel dah pon balik. aku terus on facebook, contact Mel balik. terus aku shoot amik dia dekat rumah dia. nasib baik la dekat. haha. terus aku culik Mel ajak lepak sama-sama. perkenalkan Mel dengan satu community arts dekat Johor Bahru ini, JOHO.*maaf Mel sebab aku lambat, ada hal yang tak dapat dielakan*.

Dalam session selama 5 jam aku dengan Mel aku dapat banyak info tentang blogging ni dari dia. dari situ aku dapat tau macamana si Mel ini berjaya success dalam dunia blogging ini. dari situ jugak aku dapat membuka minda aku macamana nak terus mara kedepan dalam arena blogging ni. dari SEO ke duit-duit Mel terangkan dekat aku yang naif ni. haha. btw thanks for everything Mel. ingat projek yang kita nak jalankan sama-sama 2 ok!

So, esok aku ada event PASO BUMBONG anjuran JOHO. Mel tak dapat join sebab dia ada gathering blogger esok dekat Kajang. if ko dapat join esok pasti ko akan teruja Mel! haha. btw esok sekali lagi aku akan mengacarakan event PASO BUMBONG ni. last event aku mengacarakan GEGO aku tersalah sebut 'Thanks for Welcome'. hope esok tak akan berlaku kesilapan lagi dihadapan lebih dari 1000 pengunjung yang diexpect hadir. cuak ni! haha. so malam ni aku nak have a great sleep. jaga suara untuk beraksi esok! nantikan. di PASO BUMBONG guys. *tak lama lagi Mel akan join JOHO, korang bila lagi?*.

p/s: esok ke PASO BUMBONG dengan berbaju melayu. kacak bergaya. wakakaka.





3 comments:

Hidayah Ismawi said...

best nyer kalau boleh berguru dgn yg dah terrer.. byk info yg berguna boleh dpt ..

Good luck for the event ..jgn lupa tulis post with lost of pics :)

MY LATEST ENTRY: False memories

honey amour said...

jgn lupa update psal PASO BUMBONG tu yer..nak tau jugak..apekemendenye tu..hihiii

darkbatman said...

haha..mel 2 sifu aku.. tanpa nasihat dia dlu, ak xmgkin sejauh ne bro..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails