Friday, October 8, 2010

" Bosan "


Salam. hari ini aku tak tau nak bebel apa. tapi aku nak jugak tulis kat blog ini. haha. semalam aku ada shoot untuk Projek Gadis. tapi aku tak dapat shoot banyak sebab cuaca tak mengizinkan. so ada beberapa gambar je yang aku sempat snap. nanti aku reveal kan dekat belog ini dalam masa terdekat ok. buat masa ini aku takda masa nak mengedit lagi gambar-gambar semalam. *mesti korang bosan baca kan*. dah la malas nak tulis banyak-banyak. selamat berhujung minggu! bye.

.Projek Gadis: Episode 3.

p/s: Ahad ini ada perkahwinan Angkasawan Negara dekat PICC. korang dapat jemputan tak?



2 comments:

melon. said...

konfem la tak dapat brader.

Encik Tikus said...

gua dapat jemputan open house ada laa

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails