Monday, October 25, 2010

Carl dot Tv



 Salam. insyaAllah selepas ini aku akan mengeluarkan video-video menarik untuk tatapan umum. if korang nak tau aku akan buat video pasal apa korang kene tunggu ok. thanks banyak-banyak atas segala sokongan korang selama aku berblogging ini! video-video yang akan aku hasilkan ini adalah kolaberasi antara aku, PA aku dan kawan-kawan rapat aku. mari menganjak setapak kehadapan!

p/s: into untuk carl dot tv aku dah siapkan. =)



2 comments:

Yatre Hayati said...

wah...cepat2. tak sabar nak tengok. heeee

z said...

video molek2 skit deyh..ehee

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails