Wednesday, October 6, 2010

" Gambar-Gambar Potlcuk Hari Raya by JOHO "


Salam sejahtera semua. isnin lepas pihak JOHO telah mengadakan satu jamuan raya versi potluck yang bertempat di JOHO Concept Store yang terletak betol-betol dihadapan pantai lido. dah nama pon potluck so faham-faham je la makanan yang ada pada malam tu. ada soto, laksa Johor, karipap, popia basah, cendol, kek pisang dan banyak lagi la. sampai KFC pon ada. memang banyak tak terkata la makanan pada malam tu. dengan JOHO Lovers yang hadir pon cukup menterujakan. overall memang happening. rugi pada siapa-siapa yang xdpat hadir. so dekat sini aku just nak viewkan untuk korang gambar-gambar yang aku snap pada malam tu. banyak sangat gambarnya. apa yang aku letak ini just gambar yang ada aku jek! haha. layaaaan!

















If tak puas lagi dengan gambar-gambar ni. dan nak tengok siapa lagi yang datang pada malam tu boleh la ke 'sini'. Bravo!!

p/s: hari ini adalah harinya untuk. eat, spend, watch and love.

2 comments:

liyana aziz said...

wow, cantik background belakang tu.. =)

anazeyy said...

wah.. sronoknye kamu...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails