Tuesday, October 26, 2010

Hotlink Macam Ba Alif Ba Ya

 

Simcard Hotlink milik aku sekarang.

 Salam. kejadian ini dah kerap kali berlaku dekat atas diri aku. before this aku pernah melaporkan dekat Maxis center tapi dia buat endah tak endah jek. kali ini aku nak pergi sekali lagi. aku nak tengok macamana respon dia. Sudah 6 tahun aku menggunakan Hotlink. kenapa suddenly Hotlink buat aku jadi macam ni. Ba Alif Ba Ya punya Hotlink. kau tolak credit aku sampai tinggal Rm0.03. aku rasa nak kasi lempang je sama Hotlink ni. WTF!

p/s: Mode geram gila! korang pernah kene macam ni tak?



6 comments:

intanurulfateha said...

sbar jer la nokkk

wannurfazrini said...

Maxis skrg makin terok naaa ! I hate maxis but i love my number HAHAHA

cikmi said...

huh! mmg! maxis cm tutt!!!
cakap 17 saat tOlak 0.33!! asal ckp kejap je dah makan 3OseN~ cekik darah . dah 7 tahun pakai..gini maxis buat kan~ huhuhu

Rahika Wahidah said...

sy pernah memang pakai maxis tapi broadband la. memang teruk service dia. Kita rasanya sebagai customer pun rasa x berbaloi dgn service die. In the end, beralih pada celcom. Dan rasa puas hati la dri guna maxis

z said...

jom ramai2 pakai telekom malaysia...ehee

wanna @anak pak ndak bun said...

mmg pernah kena..tapi broadband.. rasa mcm nak bakar je maxis center tue..tak pakai tapi kena bayar sampai beratus2..pas tue siap tepon maki2 org..ada ke cakap ngn customer maki2..

skrang mmg banded maxis..walaupon sayang dekat no lama..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails