Sunday, October 24, 2010

Hujan at Esplanade Singapore on 28 October 2010


Hujan

 Salam! entry kali ini aku just nak inform kepada sesiapa sahaja yang duduk area Johor Bahru or berdekatan dengan JB ini. aku nak ajak korang ke show kumpulan Hujan di Esplanade, Singapore pada 28 Oktober 2010 bersamaan hari khamis ini. harga tiket around $28. so aku maybe pergi dari JB naik public transport. then bila dah sampai dekat Singapore aku naik MRT sampai ke Esplanade. siapa-siapa nak pergi boleh la inform aku ok. then aku ada nak buat video sikit. perjalanan ke sana. nak tau macamana? jom join aku. Noh dah bagi Green light! 

p/s: semalam aku jaga event Kawanku Bintang Coca-Cola. yes! kawan-kawan aku berjaya ke Grand Final! =)




3 comments:

LyaNa HamzaH said...

macam best..nak join..

LyNn HaMzAh said...

mcm best tapi x passport la...

Karen Crawford said...

mcm best tapi x passport la...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails