Wednesday, October 20, 2010

Kawanku Bintang Coca-Cola



 Kawanku Bintang Coca-Cola

 Salam! tadaaa! siapa tak kenal dengan brand Coca-Cola kan? kali ini Coca-Cola ada buat satu program tv yang merupakan asas untuk 8 bakat muda dalam bidang muzik untuk mencipta nama di persada seni muzik tanah air. so siapa-siapa yang 'kawan' dia ada bakat. bawak kawan korang ke audition ini. so untuk siapa-siapa yang berada di Johor weekend ini. korang boleh la bawak kawan korang yang berbakat dalam bidang muzik ke Danga City Mall pada 23 Oktober 2010 (Sabtu) dari 10 pagi hingga 7 malam untuk menghadiri uji bakat ini. aku taknak la bebel banyak-banyak. kadang-kadang gambar lagi menerangkan segalanya. korang try tengok apa aku selitkan dekat bawah-bawah ini. macam menarik bukan?

 Lokasi uji bakat untuk Kawanku Bintang Coca-Cola

Hadiah yang bakal dimenangi oleh peserta-peserta yang berbakat.




Video Kawanku Bintang Coca-Cola

Sebarang details bolehla korang ke website ini Kawanku Bintang Coca-Cola

p/s: ill be there!

1 comment:

Misz Sephia said...

saya nak gi Kotaraya je wiken ni..ada audition 'Anda Ada 60 saat'.. Haha..mcm best je!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails