Friday, October 22, 2010

Limit Storage Blogspot Hanya 1GB ?

 Salam semua. baru-baru ini aku ada terbaca blog Damias. aku ada terperasan yang limit storage dalam blogspot ini hanya 1GB. aku dah menggaru kepala dah pasal ini. macamana aku nak teruskan mengupload gambar-gambar yang aku snap. if korang perasan, blog aku ni banyak dengan gambar-gambar yang aku snap. if dah melebihi limit storage 1 GB nanti macamana? ada sesiapa tak yang tahu dan mempunyai penyelesaian? selain daripada menggunakan photobucket. please bantu aku ye. if aku tau macamana caranya, mesti aku bersemangat kembali meneruskan perjuangan aku berblogging ini. banyak lagi gambar yang menanti untuk diupload.

p/s: hayati kisah Hakil Syahmi di TheBudakJahat.


6 comments:

sweetheart said...

jgn guna blogspot lg. guna domain berbayar la mcm .com, .net. yuran thnn pun murah, storage besar sikit. tp sungguh ke blogspot 1GB je...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

akak add author....tapi leceh sikit sebab kena guna email yg berlainan....nak lagi senang bayar jer $5.00 per year...utk 20 GB...hehe

Wan Zulqhairi said...

buat blog byak3..

Chybee said...

betul carl. if serius bayar je cm kak ayu ckp :)
sayang la if xdpt tgk gmbr2 cun dr carl lg :(

Anonymous said...

Jangan upload kat blogspot, upload somwhere else like imgehack, flickr or where ever i want.

Anonymous said...

i mean you want* =_= typo...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails