Wednesday, October 13, 2010

" Mak Saya Menggalakkan Saya Berbogel - Kim Kardashian "

.Kim Kardashian - November issue of W Megazine.

Hye! *cuak nak tulis entry ini sebenarnya, mengigil-gigil jari menaip*. bosan la hari ini. so aku pon google-google la benda-benda menarik. then jadi paparazi sikit pergi usha-usha story artist luar negara. hati tersangkut pada satu article yang bertajuk "Mak Saya Menggalakan Saya Bebogel" wah! sportingnya mak dia. so bila selak-selak rupanya cerita tentang Kim Kardashian. siapa yang tak kenal Kim Kardashian kan? bila sebut je nama Kim Kardashian apa yang terlintas dekat kepala korang? *Clue: Kim Kardashian ini pernah tersebar video seksnya bersama bekas teman lelaki Ray J, korang pernah tonton ke? ahaha*.  menurut article yang aku baca ini, dulu Kim Kardashian ini pernah menyesal bila berbogel untuk majalah Playboy pada tahun 2007. if menyesal kenapa nak berbogel sekali lagi untuk majalah W untuk tahun 2011? alasan yang diberikan oleh Kim Kardashian adalah dia melakukanya atas dasar 'seni'. ermm. biasalahkan celebriti barat. dan aku hope celebriti dekat Malaysia ini takda lah yang buat macam ini ok!. dah la. aku malas nak story panjang. aku nak pergi baca article-article yang berilmu sikit. ermm. "Kereta Aminulrasyid ada 10 kesan peluru.??".... *kejap lagi mesti mak aku call, bagus entry awak kali ini! damn!!*

p/s: body art is a crime or not? 


11 comments:

hamzah ian said...

tak pasal2 gua search gmbr minah ni.. dem

petisuara said...

adoi..kalau psl kim mmg aku kene comment!haha!suka2!

Anonymous said...

hahaha... cube bace playboy bulan oktober 2010 versi itali..... tu ade lg gambo sensor tu...... ke gabo yg lame punye..?

Shukjessa said...

mak dia dengan dia sama2 bodoh...

kalo nak berbogel sangat, pi la join wad psychiatry bogel dengan orang mental hahaha.

kena r@#$% baru padan muka, ke mmg sudi? ahah dasar artis barat

p.s: slalu yg suka tunjuk2 ni mesti byk part yg tak ori hahaha

wannurfazrini said...

HAHAHA, mak dia terbaikkkk !

honey amour said...

i like kim kardashian..tp bab² bogel ni..aku tak campur...:)

syer. said...

woot~ kim kardashian sgt hot oke.. :)
erk..tapi nape la nak bogel..cuba la try jadik kaver mag pakai baju kurung ke hape ke..haha =.="

rina said...

body art is not a crime bro... in fact, it's now commercialized :)

Anonymous said...

to know body art is a crime or not is to test it against a standard you choose. If you test it against commercialization, then it's ok. if you test it againt your religion... then tau tau sajalah.... ;P

rathisa said...

pada aku body kita bleh je jd subjet u seni utk dishoot....tp kalo shoot direct, tegak, dlm keadaan dia berbogel...ia bukan lah seni mengambil gambar namanya...Ia menayangkan apa yg kita ada...Apa pn sbg seorg khalifah kita mesti ada prinsip...lbh2 lg kita yg beragama Islam...Kalo apa keje yg kita buat x ada batasan lgsung...lama2 dunia pn leh kucar kacir...

Anonymous said...

[url=http://skachat-adobe-photoshop.citybrokergroup.ru/alcohol-skachat-dlya-windows-7.html] [img]http://s61.radikal.ru/i171/0903/0e/f6ebc10ddff6.jpg[/img] [img]http://s59.radikal.ru/i165/0903/0c/c22eaf598727.jpg[/img] [img]http://i019.radikal.ru/0903/70/675cd8479268.jpg[/img] [/url]
Плену.
Ждите, я посмотрю.
- Малолеток захлестнул цель длинной alcohol skachat dlya windows 7 веревки вокруг пояса пленника.
"Высота ответа: 7" - Обедать.
Особенно те, о подвале.

[url=http://skachat-adobe-photoshop.citybrokergroup.ru/alcohol-skachat-dlya-windows-7.html] Alcohol skachat dlya windows 7. [/url]

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails