Saturday, October 9, 2010

" Projek Gadis: Episode 3 (Bella @ Nur Nabilah Rusnani) "


Salam sejahtera semua! wah! Sabtu dah hari ini. awal pulak aku bangun weekend ini. selalunya weekdays punya la lambat aku bangun. tak tahu pasal apa la aku bangun awal hari ini. nak cakap tidur awal semalam takda pon. sebab semalam aku pi layan latest movie yang Jeniffer Aniston berlakon, The Switch. then aku pi pekene ayam goreng mekdi. dalam pukul 4 pagi jugak la aku tidur. dengan tidur tak beberapa nyenyak akibat gangguan batok-batok lagi. haiyh kenapa la aku boleh bangun awal. tapi awal ke if pukul 9 pagi? haha.

Ok, as aku janji before this yang aku nak revealkan Projek Gadis: Episode 3 (Bella @ Nurnabilah Rusnani) kan? so hari ini aku bermurah hati dengan bangganya nak tayangkan karya terbaru aku untuk siri Projek Gadis ini. actually untuk episode 3 ini aku tak rancang pon. aku just mengambil kesempatan dari kawan aku, Reza Mohamed yang di nak shoot si Bella ini. so dia ajak la aku if aku ada nak shoot apa-apa ke. faham-faham je dia aku sedang syok buat Projek Gadis ini. so apa lagi. aku ambil la kesempatan yang dihidang luas ini. tapi ada jek orang tanya aku. kenapa la nama model-model aku Belle, Bella, Bella. haha. nak buat macamana. buat masa ini aku just jumpa orang nama-nama macam tu jek. ok, lepas ni aku cari gadis nama lain pulak. sesiapa bernama bella tidak dibenarkan join Projek Gadis lagi! haha. jom layan gambar-gambar yang aku amik. aku cube bermain dengan tone color.







Macamana? apa komen korang tentang Projek Gadis: Episode 3 (Bella @ Nur Nabilah Rusnani)? ada yang tak kene? apa yang perlu ubahkan lagi. komen-komen korang amat aku hargai!

p/s: hari ini mungkin Projek Gadis: Episode 4!



8 comments:

LaDy BarbeLLa said...

Cun~~ great job. keep it up bro..

Eyriqazz said...

cunn..awek bro ke ni?wah2...

teha said...

saya suka 2nd pic tu...
3rd last pic suka jugak sbb colour die cantik...suka 2 pic ni..
great job carl!

p/s: erm bile la carl nk menyunting sy utk jd model die ek..hihihi

CiK NaThRaH said...

model dia cun giler!!!

Anonymous said...

try bogelkan...
Mesti lagi chun

aku.kau.kamo said...

very like2 la enchik carl! pandai dia pose. >_<

David Brooks said...

Cun~~ great job. keep it up bro..

Anonymous said...

I am surе this post has toucheԁ
all the internet users, its reаlly reallу fаstidіοus post
on buіlding up nеw ωеblog.


Visit my site ... https://www.youtube.com/watch?v=4Qozd6jyuVw

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails