Sunday, October 10, 2010

" Selamat Malam, Wedding of The Year: Dull "


 Aku duk mengadap TV3 tadi. mengharapkan 'Wedding of The Year' berlangsung  gilang gemilangnya. tetapi harapan aku agak hancur lah. apa yang aku bayangkan ala-ala kayangan tak seperti apa yang aku bayangkan. seperti biasa sahaja majlis ini dan color konsep yang digunakan pon takda la istimewa mana. kelebihan wedding ini adalah dengan kehadiran para-para vvip seperti angkasawan-angkasawan dari luar negara. so bagi aku, majlis perkahwinan angkasawan negara, Sheikh Muszaphar adalah seperti majlis-majlis berbelanja besar yang lain. aku tak nampak apa keistimewaan 'Pahlawan dari Kayangan'. apa pendapat korang? maybe ada yang suka. it just an opinion. 

.Gambar untuk korang sebelum tidur. Goodnight. have a Monday blues tomorrow =p.

p/s: perkatan 'Kayangan' merupakan perkataan yang paling banyak selain perkataan 'Angkasawan'. apa perkataan yang paling banyak korang dengar?

9 comments:

akufrazi said...

mm.. ye.. ak rsa pegantin ni seorang yg simple shj.. i kind like wat they all did.. not too wasted.... hehe.. apapun suka sgt tgk dr halina punya senyuman...aduhaii..cair....manissssssssss

Liana Ezzana said...

carl..about your pictures..

being a good photographer is one thing..but u have to have good models as well..not physically, but they must play with emotions as well..which contributes to perfect and artistic pictures.

macam gambar ni, pandangan model tu sgt kosong. she potrays nothing.

just my two cents bro.

Carl Samsudin said...

Liana: thanks for the info. yup2 pandangn model ni agak kosong la. next time i try impove lagi ok! btw thanks alot!

teha said...

yup setuju..
majlis kawin angkasawan agak simple x mcm wedding siti atau fairy tail yg nmpk sgt mewah..
but its ok la...
nk mewah2 sgt pn wtpe..
membazir je...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ah ah...simple but nice...

*cimOt* said...

expect something really2 different..but..just like u said..

"seperti biasa sahaja majlis ini dan color konsep yang digunakan pon takda la istimewa mana"

edot said...

hahaha..
angkasawan=kayangan=superman.

saya mahu epal didlm gmbr.
:)

LaDy BarbeLLa said...

Same with me.. ingtkn gempak gile. rupanya bese2 je..

rizal jabai said...

wedding angkasawan simple dan menarik...dan yg buat ia jd luar biase adelah disebabkan title angksawan itu..heee

rase bertuah je dpt gi weding tu

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails