Thursday, October 14, 2010

The Victoria's Secret Fashion Show 2010


The Victoria's Secret Fashion Show 2010 - 30 November 2010 (Tuesday)

 Selamat pagi semuaaaa!! *tone selamat pagi cikgu*. ceiyh. konon-konon awal la aku bagun pagi ini kan? haha. pagi-pagi camni aku dah nak rosakkan otak-otak korang semua dengan benda yang aku nak pampangkan ini. The Victoria's Secret Fashion Show 2010! korang tau tak apa tu Victoria's Secret? if La Senza korang tau tak? hahaha. ok lah. pada yang tak tahu lagi apa tu Victoria's Secret kan. Victoria"s Secret ini actually pengedar/pembekal pakaian dalam antara yang terkemuka la dekat dunia ni. if dekat Malaysia pastinya La Senza kan? *yang gegirl baca entry ini muka dah blushing-blushing kan, dan jantan-jantan dah tak senang duduk*. Specialnya Victoria's Secret ini, kebanyakan model-model yang memperagakan dan mengiklankan barang-barang diorang dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki adalah supermodel yang terhebat di dunia. supermodel yang hidup dengan kemewahan seperti Tyra Banks, Heidi Klum, Gisele Bundchen, Noami Campbell, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Andriana Lima, Doutzen Kroes dan tak lupa Rosie Huntington (replacing Megan Fox in Transformers 3). *fuh! menghafal aku nama model-model cantik ni!* so, setiap tahun Victora's Secret akan mengadakan satu Fashion Show yang gilang gemilang, dan selalunya akan diadakan di New York. pada tahun ini show ini akan diadakan pada 30 November 2010 (mengikut tarikh di US). Show ini pasti tidak akan ditayangkan secara live di stesen televisyen tempatan mahupun secara ulangan pada raya haji atau raya puasa tahun depan. bagaimana nak tonton show ini? apa lagi. pada 1st Disember adalah masa untuk mendownload di internet show ini. so mari kita sama-sama tunggu 1 Disember 2010! dan pada tahun ini yang specialnya Kety Perry dan Akon akan membuat persembahan. mari kita tunggu bagaimana hasilnya!

 Kety Perry

Akon
untuk info lebih lanjut boleh la melayari Victoria's Secret Facebook.

p/s: dah dah! boleh start buat kerja ok rakan-rakan!
p/s/s: malangnya tahun ini Miranda Kerr takda! sory Belle Yahya!


1 comment:

Shukjessa said...

hahah pagi tadi aku baru tengok lesson bra dari sorg minah asian ni, tp maybe dah dok US lama slanga pon US la.

dia ada ajar la jenis2 bra. macam2 jenis yg aku tak pernah tahu pun ada.

wahahah, rupa2 nya kebanyakan bra ni ada padding yang membuatkan si pengguna nampak lebih 'berkeyakinan'. so no wonder la kan.

yg paling tak tahan, ada satu jenis bra tu, boleh letak gel? WTH~!! hahaha, segalanya di Youtube, muahaha

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails