Wednesday, November 10, 2010

Carl dot Tv - Episode 2 (Chot Touch)





 Salam semua! kali ini aku nak suruh korang usha Carl dot Tv - Episode 2 (Chot Touch). siapakah Chot Touch? CT merupakan seorang street candid photographer yang pertama dekat Malaysia ini. aku rakamkan video ini semasa sesi jelajah CT di Johor Bahru pada 5,6 dan 7 November yang lepas. so sama-sama la korang saksikan Carl dot Tv - Episode 2 ini ok! 


p/s: sebarang kritikan aku akan terima dengan gembiranya.
p/s/s: nantikan projek terbaru dari aku. 100 strangers portraits.



1 comment:

Dilakochan said...

Canggun lah carl dot TV ep.2 ni!

Info menarik tuh dr chot, nak dpt lighting menarik dr building KLCC depan bangunan maxis time bulan feb-mac je ek!

Bulann lain x dpt gamaknya tu.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails