Monday, November 29, 2010

Celcom Blackberry Bold 9780 (Bold 3) dan Celcom Blackberry Torch

 Hye ho! salam semua. korang semua ada tak berangan-rangan nak beli handphone apa yang memudahkan korang nak berhubung dengan rakan-rakan dan famili tercinta? nah! dekat sini aku nak canang sikit 2 model terbaru dari Blackberry, Blackberry Bold 9780 (Bold 3) dan Blackberry Torch. sebelom tu, korang dah baca entry aku yang bertajuk 'Plan Prepaid Manakah Yang Terbaik Untuk Pengguna Blackberry?'. if belom better korang cekidaud dulu, then baru sambung baca entry ini. 

 So dekat sini Celcom ada menawarkan satu promotion yang hebat untuk penggemar Blackberry. khas untuk pengguna yang ingin mendapatkan Blackberry Bold 9780 (Bold 3) dan Blackberry Torch.

 Blackberry Bold 9780 (Bold 3)

 Ini antara model baru dari Blackberry yang tengah kecoh diperkatakan. pengganti kepada Blackberry 9700 (Bold 2). apa yang istimewanya Bold 3 ini jika nak dibandingkan dengan Bold 2? Bold 3 ini menawarkan quality kamera yang jauh lagi baik dari Bold 2. 5MP berbanding 3.1MP (Bold 2). Storage untuk Bold 3 adalah 2 kali ganda lebih tinggi dari Bold 2 iaitu 512MB berbanding 265MB yang dimiliki oleh Bold 2. so lepas ini korang boleh simpan video, lagu dan gambar yang lebih banyak! dan yang paling best! Bold 3 digerakkan dengan OS6 berbanding OS5 yang dimiliki oleh Bold 2. maknanya. Bold 3 akan lebih laju umpama kilat. tiada lagi kes hang-hang. haha. nak lagi? ha! Bold 3 ini mempunyai battery yang paling tahan lama sekali dalam keluarga Blackberry. 6 jam bercakap tanpa henti dan 38 jam music tanpa henti. iPhone boleh buat? haha. 

 Untuk promotion ini, Celcom menawarkan harga yang rendah untuk korang semua yang nak cekau Blackberry Bold 9780 ini dengan harga RM 1888 *free softskin Rm48*. if korang beli dekat kedai-kedai biase susah korang nak cekau harga Bold 3 dengan harga macam ini. tapi, ada ke kedai lain jual Bold 3 selain Celcom? =) so, if korang nak tahu keterangan lebih lanjut korang boleh la ke 'Celcom Blackberry Bold 9780 (Bold 3)'

Blackberry Torch

 Hah! ini lagi satu model Blackberry yang orang duk gila-gila kan. Blackberry Torch 9800. paling best dia boleh touchscreen and at the same time still mengekalkan QWERTY keyboard. Celcom menawarkan dengan harga RM2188. so, if nak tau info lebih lanjut bolehla korang ke 'Celcom Blackberry Torch 9800'



p/s: Siapa cakap Blackberry bosan macam orang tua?

5 comments:

Dilakochan said...

Bold 3 mmg best,
Walaupun aku x penah lagi try BB sebelum2 ni.

Haha tp bila ngadapp.. Seronok.
Abg ipar aku angkut kt US, convert rege Mesia dpt RM1200!

sui nawi said...

Banyaknya Blackberry yg kluar..
Camne nak pilih Y_Y

Moshah said...

Tu la, baru belek-belek BB Torch, keluar pulak Bold 3. Mana satu nak ambil nie ^_^

^sue^ said...

yay!! dah
beli Bold 3..!
memang GEMPAK !

miracoquetas said...

camne nak order?

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails