Monday, November 15, 2010

Gadis Comel Facebook / Gadiscomel.com : Satu Penghinaan



 Salam semua. korang pernah tak ke facebook Gadis Comel? atau ke website GadisComel.com? if korang belom pernah apa kata korang singgah sebentar ke sana. lihatlah mana tahu gambar korang atau sedara mara korang memenuhi facebook dan web gadis comel. buat masa sekarang ini Hanis Zalikha merupakan cover page untuk website Gadis Comel kategori Gadis Melayu. semalam Belle Yahya (PA aku). menarik bukan? menarik? WTF! facebook dan web Gadis Comel ini merupakan satu penghinaan kepada photographer dan gadis-gadis di luar sana. gambar-gambar ini dicuri dan dimuatkan di dalam facebook dan web ini ada yang keterlaluan. aku harapkan admin Gadis Comel ini menutup facebook dan web ini dengan segera. jangan memalukan bangsa sendiri dengan perlakuan seperti ini. terima kasih! 

p/s: buat saat dan ketika ini, facebook gadis comel diserang oleh empayar kukubesi secara padu dan padat. osem lah para photographer dan model. tegakkan hak korang! =)

12 comments:

Daboo® said...

that was so bad. the page owner dah apologised but then she or he seems like does not has any initiative to remove those pictures or at least put credit to the REAL photographers.

nn said...

oh memang saja je. pernah nampak gambar junior sekolah dua tiga orang dalam tu. tapi... diorang like page gadis comel. so tak sure nak rasa apa sebab budak2 tu pun cam tak kesah -_-

LORD ZARA 札拉 said...

kawan aku ada bagi link ni masa berbual dengan dia~

aku cam WTH?!

ramai je orang yg ku kenal, tapi tak perasan gambar Belle~

pdaoz said...

muke kwn2 aku pon ramai dalam tu bro~
muke awek ko tu ade org gune utk novel lucah kot dlu~
aku nampak kat kedai runcit india shah alam!

Shukjessa said...

woh carl, berapi-api sampai ke dalam blog hahah.

tapikan si pembuat page tu pon bongok juga kan, dah tau gi rembat hasil kerja kebanyakan photog malaysia. dunia ni kecik je, kejap je dah tau satu dunia, so abeh kena bantai.

mujo bantai mulut je, kalo kena bantai betol2? mau jadi stephen hawking nanti haha.

pikir dulu sebelum buang~! saya mesti pilih empayar kukubesi~ ACHUNG!

Lelaki Ini said...

motif ape ntah???

Sharinginfoz said...

entahlah siapa punya, maybe bukan pompuan kot

*∽ IZAN ∽* said...

isk isk iskkkk

appledia said...

Copycat = LOSER

sui nawi said...

teruk gila...
apakejadah comel.com ni...
yg pergi like dkt fb tu apsal?

ee,bahaya betul.

Anonymous said...

btw visit http://www.privacyprotect.org/ and report abuse ramai-ramai pasal site ni, so that the true identity of this guy can be revealed

Nina Nazaruddin said...

exactly. mine pun kena masuk dlm tu. tahu tu pun lepas kawan bagi tahu.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails