Thursday, November 4, 2010

iPhone 3G Untuk Dijual

iPhone 3G Untuk Dijual

 Salam semua. hari ini. 3 November 2010 aku dengan hebatnya nak menjual iPhone 3G milik aku dengan harga RM1200. iPhone 3G ini aku baru je guna since hari raya haritu. tak sampai dua bulan aku guna iPhone ini. masih dalam keadaan sempurna seperti aku beli dulu. aku jual iPhone 3G ini sebab aku nak angkat iPhone 4 pulak. haha. so terpaksa la aku tolak dekat korang iPhone 3G milik aku ni. so sebarang pertanyaan boleh la korang hubungi aku ok. aku kasi dengan complete set termasuklah car charger untuk iPhone or iPad. Carl Samsudin - 019-7620446. siapa cepat dia dapat!

p/s: antara Blackberry dan iPhone mana lagi best?
p/s/s: btw, entry aku pasal Maxis problem sudah sampai ke telinga Maxis sendiri. siap keluar di twitter. =)



11 comments:

AinsleyDarbin said...

Lebih puas hati pakai android! Like now I'm using htc desire..just google it for further info.

Anonymous said...

blackberry kot..sbb nmpk lg elegent and professional.

FatinNadiah said...

depends on that person.
die gune phone tu untk ape.
more to what.. so, compare.

PutraRocker said...

630 630!hahaah

Eyriqazz said...

dushh..samalah dalam dilema..Iphone 4 or BB? hik3..

Anonymous said...

i vote for BB..!!!

athirah said...

huiiii... kalau bwh 1k nak gak beli... hehehehhe ^^

iLa SaHaR said...

pun nak cari new fon bb ke i phone?? hmmmmm

syer. said...

go for bb!
teheee :)

Anonymous said...

i used bold2. borring. but now, tgh mencari iphone 3gs. kalo iphone ko 3gs aku dah ambk dah. 3g krg minat ckit

Martinez said...

630 630!hahaah

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails