Thursday, November 11, 2010

Main Poster Filem Hikayat Merong Mahawangsa

Main Poster Filem Hikayat Merong Mahawangsa

Salam semua. pagi-pagi ini aku cuba bukak facebook aku. sekali aku di tag oleh gambar ini oleh rakan aku si Kukubesi. main poster filem epik terbesar Malaysia, Hikayat Merong Mahawangsa. kiranya aku antara orang-orang yang terawal lah yang menyaksikan main poster ini. so dekat sini aku nak share dengan para pembaca blog aku. poster yang berkapasiti 1.9GB ini memakan masa 5 bulan untuk disiapkan setelah beberapa kali direject oleh adik beradik KRU. so sama-sama lah kita tunggu filem ini keluar ye. bagi sesiapa yang tak pernah tahu akan kewujudan filem ini, jom la sama-sama kita usha trailer Hikayat Merong Mahawangsa.






Pernah tengok hasil Kukubesi yang ini? jom ke facebook 'Kukubesi Manipulasi'.

p/s: KB. aku kawen nanti ko sponsor as Photographer kan?? thanks KB!


2 comments:

anyss said...

Salam,
Memang tak sabar tunggu filem ni...promo yang dia orang buat kat panggung tu buatkan hati tak sabar. Macam tak percaya je orang malaysia boleh buat filem hebat macam tu ;)

Jom tempah masa tengok filem ni tahun depan ;)

hamzah ian said...

pergh.. gua tgk preview pun dah rase best.. kena tgk nih kru punya

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails