Sunday, November 21, 2010

Opick - Rapuh.mp3

 Salam semua. dah lama aku tak kasi korang download lagu and lirik lagu. kali ini aku nak suruh korang try download lagu Opick - Rapuh. lagu dari kumpulan dari Indonesia ini sering dimuatkan di dalam cerita-cerita melayu di stesen Tv tempatan. dekat sini jugak aku sediakan lirik. so lepas korang dah download. mainkan lagu ini dekat Winamp ke apa ke. korang boleh la berkaroke di blog aku ini okeyh! enjoy download dan bernanyi. *jangan nangis dah la yeh!*.


Lirik Opick - Rapuh

detik waktu terus berjalan
berhias gelap dan terang
suka dan duka tangis dan tawa
tergores bagai lukisan
seribu mimpi berjuta sepi
hadir bagai teman sejati
di antara lelahnya jiwa
dalam resah dan air mata
ku persembahkan kepadaMu
yang terindah dalam hidup

meski ku rapuh dalam langkah
kadang tak setia kepadaMu
namun cinta dalam jiwa
hanyalah padaMu

maafkanlah bila hati
tak sempurna mencintaiMu
dalam dadaku harap hanya
diriMu yang bertahta

detik waktu terus berlalu
semua berakhir padaMu

p/s: lately ini aku asyik dengar lagu ini berulang-ulang sebelum tidur. 


4 comments:

appledia said...

Sayu..syahdu..

Aqilah Nur said...

nice!

Dilakochan said...

mood jenjiwang saje!

Tapi lagu ni mmg best. Bawak ke tido mmg lenaa!

Marya Hana . said...

my fav song!! :)

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails