Saturday, November 27, 2010

Owh Sedih! Bila Dr Rozmey Tidak Melayan Peminat Setia, Malah Diblock.


 Salam semua. aku merupakan peminat setia Dr Rozmey. lately ini setiap masa aku mengikuti perkembangan Dr Rozmey. apatah lagi dengan keluarnya cerita 2 Alam yang digembar gemburkan akan mengaut keuntungan RM40juta. sampai tak tidur malam aku nak menunggu cerita 2 Alam dibawah naungan Dr Rozmey. sanggup aku mengenepikan filem faveret aku dari dulu, Harry Potter. tapi semalam, aku keciwa dengan Dr Rozmey. aku nak support dia. tapi dia boleh buat tak tahu je dengan aku. sampai hati dia melayan peminat setia dia macam ini. sekarang Dr Rozmey dah block aku di facebooknya. if korang tak percaya, korang tengok print screen aku untuk semalam. semasa aku berborak dengan Dr Rozmey. =)


Masa ini aku kegembiraan pabila Dr Rozmey melayan karenah aku. =)

Bila aku dah start bertanya "bagai mana saya baru dapat info dari finas yang keuntungan 2 Alam untuk minggu ini hanya RM230k? adakah finas bohong?". aku hanya bertanya. tapi Dr Rozmey tidak menjawab pertanyaan aku. kenapakah? aku ada buat salah kah? ermmm.

Beberapa minit kemudia, Dr Rozmey telah buang comment aku. dan block aku dari facebook dia. aku tak salah! keciwa lah. orang nak sokong, orang nak bertanya khabar. tapi Dr Rozmey layan aku macam ni. hampa merana....

p/s: =)

30 comments:

Fathiah Farid said...

owh, sgt hampa, pilih bulu, nak komen yg bagus2 je..jwb jela klo mmpu..ni buang2 komen, block plak..

nadia said...

hehehe...
sape2 yg kutuk ddr..
terus kena block..
dye nak orang puji2 dye je

Mohd Haikal said...

ahahaa ;D
lawak gile!

syafiqah ezam shah said...

komen yg elok2 dia simpan..ceittt

Carl Samsudin said...

huhuhuhu. kesian kan. so if nak berbaik dengan dr rozmey. kene sentiasa member pujian ok!

Shukjessa said...

hehe biaselah manusia. dia kan dah dok canang rm40 juta rm40 juta.

tapi carl aku rasa die block sebab dia ingat ko mcm bebudak lain yang suka wat hal.

ada satu group ni mmg nyampah giler dgn dia, mmg jenis tak tengok langsung la filem tu. so then diorg masuk page dr rozmey dan memakin hamun, buat spam la itu ini so mmg kene block la.

tapi aku rasa tak professional gak la dia buat camtu, sebab kalau nak maju kena la terima kritikan dan teguran. nak yang baik je tapi nak rm40 juta, sape yang nak sumbang rm40 juta tu? sendiri mau pikir la kan kalau dah makin banyak group yang tak sukakan dia.

entahlah, aku pun tak suka sgt cara dia, tapi takdelah sampai nak benci ke ape ke, lantak dia lah. yang aku tau, aku dah tengok filem dia, dan pada aku ia tak menepati pun ciri-ciri filem 8 angka. kena terima hakikat la kan =)

p.s: yang puji dia tu kebanyakannya adalah dealer produk die, of coz la akan puji, gile ko tak puji =)

nurul nadea said...

kah kah kah kah kah kah kah..kelakar plak men delete2 post..

mizz sue said...

PERGHH!! SAMAPI CAM TU SKALI..

wannurfazrini said...

hahaha ternyata dr rozmeny tak suka dgn you! haha

liyanaziz said...

bukan kamu sorang je kot kalau tak silap.. ada sorang blogger pun buat entry pasal ddr remove komen dia.. kalau x silap abg joegrimjow..

Taq Rafael said...

kalo aku..aku nk tanya Dr propa tu soklan nih - "dah bisnes untung juta2 x nak ubah pesen rambut ker? Dr x rasa ker mcm pakai mop atas kepala?"huahuahauhuaa hawaauu jerr

jau said...

ddr hanya terima komen positif,,hahahaha

SURIA AMANDA said...

dia mention kutipan 2 juta padahal 230k jer..poyo jer lebih mamat tu..bazir tiket jer tgok bukan best pun..

Carl Samsudin said...

banyakan bersabar yeh. kita tunggu dan lihat sahaja lah macamana nanti keuntungan filem 2 Alam 2 yek. chill =)

Dilakochan said...

Hahahah sedih siot.
Bila puji melayan.

Bila tanya soklan hangat skit siap remove, kene block lg. Sian ko carl!

DDr pilih bulu's tu. Nak kene muji lambungggg manjang baru dilayan ;))

Ari said...

Mungkin dia jenis takut nak terima kritikan. Mungkin lah.

Melz said...

brader nie kalau takut dengan kritikan . baik takyah jadi orang la = ="

mie said...

so!!kena puji je la..
xbleh kritik..
haha

hentakbelipat said...

yang dok komen2 tu bkn rozmey pun..PA dia je..dr ni mase ni tgh sedap bantai tido..sume kene tipu je dgn fb dr rozmey nih..aku ngn luca dah try sinikal dia dah..mmg bkn dia hndle fb dia nih

Lovely Emy said...

tanya baik baik pulak tu, kena blok, apa ah ddr ni..

Carl Samsudin said...

hahaha. thanks guys! ave a great weekend! =)

.::FaTiN mUniRaH::. said...

hahaha siyes lawak..same cm teacher shida..dlete komen yg -ve..nk yg puji2an je..xble bla..huhuhu

SyafiQ Bleszynski said...

giler vavi la ko carl.. mane datang idea ko ajak DDR tuh dok sembang.. kahkahkah..

SyafiQ Bleszynski said...

aku try jugak buat cam ko.. nak tengok kene block ke tak..wahahaha

Elin Aziz said...

Pity of u carl...sepatutnye DDR kene think +ve...herm cm ne nk menghadapi masa2 akn dtg kalo xnk trima kritikan...

Encik Tikus said...

weyh carl, kau hensem ohhh. LOL =p

AUR said...

Itu mcm pun ada??? filem tu stratergi perniagaan dia je..dia ada agenda lain tu....aku ada dgr trick bisnes dia ni..kalau dgr mmg kejam...

cik helena said...

kelaka sangat dah ne..

Anonymous said...

klaka k

Viva Sakura said...

rmai gak yg bg tau..komen2 yg negetif..sume kene buang...heheehe

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails