Wednesday, November 17, 2010

Projek Gadis: Episode 5 (Diana)

Diana

 Salam semua! hari ini Hari Raya Aidiladha. so sementara menunggu hujan reda sebelom aku nak pi beraya rumah orang. aku nak kasi masuk entry Projek Gadis: Episode 5 yang aku buat hari minggu lepas. so kali ini aku menampilkan Diana. actually Diana ini adalah my best buddy jugak la. aku kenal dia dah nak dekat 3 tahun dah. so last week aku plan dengan dia nak shooting. dia pon dengan lantasnya memberi idea untuk shoot tema indian/hindustan. so ahad lepas kitorang gerak ke Taman Istana, JB untuk shoot Projek Gadis: Episode 5. cuaca masa aku nak shoot diana ni agak tak menentu. sekejap hujan sekejap panas. tapi nasib baik si Diana ni sporting habis. dia tak kesah untuk menunggu sehingga cuaca ok! so jom la kita layan beberapa keping gambar yang menarik untuk Projek Gadis: Episode 5 (Diana).











 Macamana  pandangan korang dengan Projek Gadis: Episode 5 (Diana) ini? if sesiapa berminat nak amik Diana jadi model untuk photoshoot dia, korang boleh hubungi aku yeh. boleh jadi agent dah aku nih! wakaka. btw kepada gadis-gadis dekat luar sana, if ada orang yang nak buat Projek Gadis atas nama aku, better korang confirmkan dengan aku dulu ok. sebab buat masa ini aku belom meng'franchais'kan lagi Projek Gadis ini. so berhati-hati lah dengan penipu/pervert dekat luar sana ok. and again, kepada sesiapa yang berminat untuk join Projek Gadis boleh la hubungi aku ok . btw, Diana ini juga merupakan blogger. nak tau blog dia? jom! click 'sini'

p/s: Tahun ini pertama kali aku tidak beraya bersama keluarga aku. sedih lah!


7 comments:

hentakbelipat said...

makin lame kau makin mantap ah! pewwet satu kali

Sophie Al-yahya said...

seriously suke yg ade tema mcm nie Carl.. =)

Sophie Al-yahya said...

btw i like the third pix..she looks so sweet,lovely and innocent..hehe..

Encik Tikus said...

pehh bro gorjes beb si nadia tue. LOL =D

hamzah ian said...

pergh.. cantik cantik.. projek laki ade tak?

syer said...

carl..chantek2..ska yg 4th last pic tu..:)

Azri Björke said...

wahh.. bunny yana~ da jd model bollywood lak..haha
so nice pics..
congratz Carl..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails