Wednesday, November 10, 2010

Siapa Mau Join Projek Gadis ?



Projek Gadis by Carl Samsudin

 Salam semua pembaca blog aku. sorry la aku lately ini amat lambat sikit nak mengupdate blog aku ini. banyak kerja yang aku kene setlekan sebelum aku dapat menulis entry dekat blog aku ini. bagi siapa-siapa yang mengikuti perkembangan aku. korang mesti noticed yang aku sedang menjalankan satu projek photography yang diberi nama 'Projek Gadis'. macam aku pernah cerita sebelum ini. Projek Gadis ini merupakan satu projek yang aku jalankan untuk memantapkan skill photography aku dan disamping itu projek ini jugak dapat digunakan oleh model-model ini as diorang punya portfolio. bagi blogger-blogger di luar sana. Projek Gadis akan datang aku akan menjemput MelRomeo sebagai pembantu aku untuk menjalankan projek ini. di samping itu aku akan mengajar Mel serba sedikit bagaimana nak shoot model plus sedikit cara-cara editing. so bagi sesiapa yang berminat nak join aku dalam Projek Gadis ini boleh lah menghubungi aku. terbuka kepada semua! siapa cepat dia dapat.





 Bagi gadis-gadis diluar sana yang berminat untuk menjadi talent tak perlu risau if korang tak tahu nak pose atau bergaya ke. aku selalunya lebih gemar mengunakan gadis yang baru sahaja yang nak berjinak dengan arena photoshoot ini. lebih fresh lebih aku suka. nanti aku ajarkan macamana nak pose and buat mimik-mimik muka. berminat? boleh hubungi aku di talian 019-7620446. atau add aku di facebook 'Carl Samsudin'.

p/s: sedang menunggu Fatin Liyana pulang ke Malaysia.

27 comments:

bugs said...

fatin liyana?wahhh

miSs Zie said...

mbuak2 ati nk join tp tsedar diri xcukup pakej..hohoho

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

best best!!!

Carl Samsudin said...

yup fatin lyana. dah deal dengan dia. tunggu dia pulang ke malaysia jek.

wannurfazrini said...

fuyohh fatin Liyana . ahh dia mmg hot !

Nurul Ashikin said...
This comment has been removed by the author.
nur hidayah isa said...

wahh cam menarik je....

Akmal Baharuddin said...

nak join!
layak tak?
hee.

♥FaLiSha♥ said...

bez nye...
nk join2...
hihi (*,^)v

shila said...

carl, can i join it??

shila said...

carl, can i join it??

Eyriqazz said...

saya mahu,saya mahu..ble join ke?hik3...

velasrizal said...

mmg comel pmpn nih..

Iklan Deepavali FINAS 2010 Cetus Kontroversi Perkauman?

teha said...

berminat nak join..tp layakkah saya??huhuhu..fatin liyana? yup die mmg cantik dan layak utk projek gadis bersama carl :)

syer. said...

wow..fatin liyana??besnyee..jumpe dye t..sampaikan salam ye en carl teheee :)

syafiq syax said...

bro, aku nak join leh?

jijie said...

menarik..tapi diri tak fotogenik...

-atiQah- said...

wawahh..nak tggu yg fatin liyana..mesti gempak! :)

bella dela rosa said...

nakkkk.hoho

unieylovesherself... said...

gambar yang chumel-chumel

Fatin Liyana said...

ah malu la kte xreti posing maut haha xsuro pon posing maut heee. gurls i lov u for loving me :)))

xsbr nk blik! carl c u soon!

Marya Hana . said...

fatin liyana mmg layak ! :)

semua pic cantek2 + modelnya cantik jugak.

fatinnurhazira said...

wahhh!
mcm best jer,,,
p tk ckop pakej lowr:(

Suraya said...

waaaa..best nyer..memang suka bergambar..hehhe..
best lau ade orang amek gambar...tp xthu lor layak ke x..hihihihi

Hamizah Syamimi Supian said...

wahh great punya projek! kenapa la baru jumpa blog incik carl ni sekarang..kalo jumpa dolu2 kan bagus..tehee. anyway, tawaran masih terbuka tak?

chenta said...

rasa mcm nak offer diri boleh dopp*winkk* ahahahha gudluck carl!! =)

anis ismail said...

wah..menarik...mcm berminat tp rasa xlayak sbb xpandai post plus suka snyum xikhlas bila dlm gambar..hehe

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails