Saturday, December 4, 2010

Anda Mahu Gadis ini Menjadi Blogger ?


 Tadaa! entry pendek. memperkenalkan lagi sorang kawan aku. wah! banyak betol kawan aku eh. nama harus dirahsiakan. nanti dia duk pelangkong aku. ni aku buat entry saja-saja je nak kasi buli sama dia. gadis berdarah kacukan Kelantan-Argentina *hikhikhik* ini amat gemar menulis di ruangan facebook dia. puas aku duk cakap dekat dia suh berhijrah ke dunia blogging. dia kata takda siapa yang nak bacalah dia punya penulisan yang super duper gempak tu. so aku nak tanya korang lah. korang nak tak gadis ini menjadi blogger? if nak jom vote untuk dia di ruangan komen aku! caya lah kau Airin! *gambar-gambar adalah dari SevenTeen Magazine*






p/s: siapa nak aku promote lagi? aku tengah bermurah hati nih!
p/s/s: ini bukan Belle Yahya yeh!

14 comments:

RazFiRa said...

erk..muka mcm same sgt dgn Belle.
adik bradik ke?hehe

nak2. saya vote!

Carl Samsudin said...

Kembaq lain bapak lain mak =)

nur hidayah isa said...
This comment has been removed by the author.
Aimi Bahari said...

mahu! mahu! cantiknya..
betul ke kacukan argentina?

niDa said...

erk... marilah berblogging... pesanan tuk si gadis itu ye,,,,

wirdawahid said...

meh2x. dia comel jee nampak. umur bape?

SyahmiFikri said...

jom2 vote.. lalala.. comell~!!

TukangTulis said...

lagi ramai blogger lagi meriahkan...jom2

LustfulLuv said...

nice girll... i like..!! Mr Carl yg murah hati lagi baek hati ley juga promote kite.. kenapa kene tlg pomot..?? sbb saye jual shawl & saye org kuantan juga!!! Wee ^_~

ibuayahdamia said...

comeiii jer..

Anonymous said...

carl ngek , sengal ..

zeyy salleh said...

ape lg jom r beblog.... lg ramai lg meriah.... hehehe

stardust. said...

encik carl.mari lah promote blog saya pulak,hehehe.

Anonymous said...

Νormаlly I do not reaԁ post on blogs, but I ωould like to
ѕay that this ωrite-up very compelled me to try and ԁo it!
Yοur writing tаste has been amаzed me.
Thank you, very great post.

My weblog; https://www.youtube.com/watch?v=4Qozd6jyuVw

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails