Thursday, December 23, 2010

Blogger Big Gathering 2010 at Times Square


Blogger Big Gathering

Dengar kata ramai blogger-blogger yang hebat akan turun padang nanti. Jangan lepaskan peluang untuk beramah mesra bersama blogger-blogger yang hebat. Dont miss it! Nak tau lebih lanjut. Silakan lah ke blog MelRomeo.

p/s: Aku ke yang jadi emcee masa gathering ini? hah! Nak tau, jom turun padang.



11 comments:

sue. said...

yeke...sape je bl0gger hebat 2...?adriani, jezmine, shea, maria elena 2 sume ade x?

Carl Samsudin said...

kita datang dan lihat yeh. =)

Melz said...

sue : kenapa mesti nak kena ada hebat jer baru boleh datang ? come on kita gathering untuk berjumpa and merapatkan lagi silaturahim :)

Ery Farieha said...

siap ada MC gitu.
ekekeke.

Qarl said...

inshaAllah

SyahmiFikri said...

hebat2!! jom join ramai2..

eh dijemput ker nie?? huahua

Carl Samsudin said...

semua dijemput. mari lah!

Anna Fauzi said...

blogger tak hebat boleh join tak? haha

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... bagus nie untuk sesi kenal sesama blogger....InsyaAllah saya datang AHAD nie...

Carl Samsudin said...

boleh jek. saya blogger tak hebat pon. jom lah kenal berkenalan. masa ini lah nak kenal dengan blogger-blogger Malaysia!

Sharinginfoz said...

have fun there

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails