Friday, December 3, 2010

Free Your Skin Challenge by Schick - Vote for Me!

Gambar yang dipertaruhkan

 Salam! lama rasanya tak mengupdate blog aku yang gelap gumpita nih! 2-3 hari lepas aku dapat message dari kawan aku yang suruh aku join Free Your Skin Challenge by Schick yang dia duk dengaq dekat radio HotFm. so aku pon fikir-fikir lah nak hantar gambar apa. then aku godek-godek PC aku terjumpa lah gambar ini! aku tak tahu lah gambar ini mengikut syarat-syarat kelayakan atau tak. layankan je lah. alang-alang dah ada gambar. bukan susah pon nak submit. so jom lah vote untuk aku eh if berminat. if nak vote untuk orang lain pon ok jek. "atleast aku try!" =) 


p/s: siapa nak buat pre-wedding shooting bolehlah contact aku yeh. 1st come 1st serve =)

13 comments:

LyNn HaMzAh said...

moga ada rezeki utk menang...good luck...

nurayunni said...

gd luck dear...

Carl Samsudin said...

Tq friends! =)

none said...

bg jer no contact tapi email / call tak berjawab. sigh

atiewawa said...

already voted for both u and belle =)

Carl Samsudin said...

huhuhu. thanks babe!

Rebelle Me said...

woahhh!

pertaruhkan awek comel!
awek siapa la agknya yea...
:p

Anonymous said...

i dont think dis pic satisfy the condtion..it shud b the real one..i do watch the breakfast show last week bout dis contest. da alang2 nak mask wat la btl2 kan, so bttr u study bout da contest la

Cik Nadia Bayu said...

carl! time dgr iklan shick ni, first thing yg ingt ialah gmbr belle yg carl amek. memang konon nak suru carl join. yerla. hadiah 10k kn. tgk2 carl dh join. bgs2. gud luck n all the best :)

sudirman said...

good luck yer

Carl Samsudin said...

owh ok2 thanks you all! "at least i try". menang atau kalah tu nasib lah. huhuhu. do vote ok guys!

Eyriqazz said...

dah vote carl..asal gambar di facebook lain..under belle yahya kan?

Eyriqazz said...

aiseh,silap vote ke..vote juga under name carl samsudin...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails