Wednesday, December 8, 2010

My Readers. I Need Your Help.



 Salam semua pembaca blog carlsamsudin.blogspot.com. dekat sini aku nak mintak pendapat korang sikit lah. if siapa yang perasan, aku dah buat satu lagi blog baru dengan domain dan hosting aku sendiri. carlsamsudin.com. tapi dekat sana aku akan menulis lebih formal dan profesional. tapi. sekarang aku confius. aku patut teruskan menulis di carlsamsudin.blogspot.com atau aku harus focus pada carlsamsudin.com? do help me please. sebab korang lah pembakar semangat aku untuk menulis. =)

p/s: budak dekat bawah ni dah nak buat blog. nanti support ok guys! =)

17 comments:

wirdawahid said...

oh for me. its depends. why not satu untuk kerjaya. satu lagi untuk kehidupan peribadi? if malas nak jage dua2x. just go on with carlsamsudin.com

oh ya? xsabarr nak tengok blog dan penulisan nya :)
good luck for her ;)

niDa said...

klu ikut pendapat saya teruskan ngan blog ni jer. sbb kita pn dah ade follower and kwn2 baru kt cni...

tp klu awak rs cm ok je bole je nk manage 2 2 blog, ok jgak.. klu saya mesti satu je yg update nnt..huhuhu...

LustfulLuv said...

I think it's better if you manage two blogs.. One for formal (keje) & the other one boleh gile2x (utk membebel2 & merapatkan silaturahim).. But kene kerja keras lew.. hee.. Goodluck to you Carl!!

Eyriqazz said...

setuju ngan bean....bina rentak dulu...eyriqazz pun ingat nak tukar domain n hosting,tapi sayang nak tinggalkan blogspot ni..rezeki meriah je...so...biarla dulu..hik3..

Shukjessa said...

buat dua-dua je, mcm KB gak kan, satu utk kerjaya, utk portfolio biznez, satu lagi untuk merapu huha, nak tulis pendapat, luahan hati ke hape ke.

Misz Sephia said...

yelah carl.. 1 utk personal, 1 lg utk biz. Kami akan baca 2-2 :smile:

wana said...

buat dua2 tapi teruskan dengan blog ni jugak. sbb sy suka baca blog ni.

nn said...

setuju dengan wirda wahid. this one cam, lepak-lepak lah. sebab the other one lagi formal/professional kan? :)

wirdawahid said...

heee, see ade yang sokong. nn thank you :)

zeyy salleh said...

ikot la kate hati kamu Carl.... kalo wat 2 2 skali pon ok gak... sy tetap support kamu....

Pooja Rahim said...

buat due2..satu santai, stau lagi formal. kalau jiwa tu dah cinta mati sama blogging, mesti boleh manage berape banyak sekali pun. Yang penting minda kreatif tu jgn kasi pendam ;)

Carl Samsudin said...

Thanks guys!!!! =) sayang korang semua lah!

mie said...

teruskan je disini..
maybe disini lebih dikenali..

SyahmiFikri said...

disini jer.. anda dikenali lebiyhh.. lalala~

Rebelle Me said...

both also can..
but i prefer you just have 1 blog only..
.com sure okay..

Faisal said...

Ini berdasarkan pengalaman saya..awk boleh gunakan kedua-dua blog atau pun just pilih satu sahaja iaitu blog.com awk tu..dah awk leh setting redirect link dari blog blogspot awk ini ke blog.com awk.so dari situ awk takkan hilang visitor dari blogspot ini.

selain itu,awk leh import semua entri dri blogspot ke blog.com awk tu..

mudah je kan?hehe..

p/s.need help?ask me =)

pilotHans said...

klo byk mase wat 2-2...tp klo byk2 ni kadang2 kite sacrifice life kite...jgn sampai mcm tue bro...nasihat aku focus satu2...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails