Thursday, December 9, 2010

The Old Blossom Box Store


 Salam my readers! Lately ini kuat sungguh aku duk promote orang kan. Haha. Siapa pernah singgah blog 'The Old Blossom Box Store'? Angkat tangan!! Siapa pernah ke butik 'The Old Blossom Box Store' di Shah Alam? Angkat tangan lagi!!. Butik yang dimiliki oleh Jezmine Zaidan ini menawarkan pakaian-pakaian untuk wanita yang superb-superb belaka. Bukan untuk wanita superb, tapi pakaianya yang superb! Coolio. Tapi aku tak sure lah pakaian dalam untuk wanita ada ke tak. Ada ke Jezmine? haha. Secara peribadi aku sangat mengagumi usaha yang dijalankan oleh gadis Melayu Jezmine Zaidan ini. She did a very great job in fashion industry dekat Malaysia ini. Kudos!

Jezmine Zaidan/Jezmine Blossom - Owner of The Old Blossom Box

Intan Ladyana - Meragakan pakaian The Old Blossom Box

Shila  OIAM - Memperagakan pakaian The Old Blossom Box

 Pakaian-pakaian yang dijual di The Old Blossom Box ini boleh tahan harganya jika dibandingkan dengan kuality dan kecantikan yg diprovidekan. Aku sendiri pon belom pernah lagi ke butik ini. Tapi aku akan pergi ke butik ini tiba masanya nanti. Kepada sesiapa yang nak usha blog The Old Blossom Box ini bolehla click 'sini'. 5 Stars ti Jezmine Zaidan atas usaha mengusahakan The Old Blossom Box Store. I cant wait for the " The Old Blossom Box Fashion Show"!. Btw, Jezmine Zaidan is JOHOrian. Suka lah orang Johor kan?

p/s: Deal i dengan u Jezmine boleh dibincangkan kelak. Thanks alot!
p/s/s: Airin. Mau follow ke The Old Blossom Box nanti? Lets!

6 comments:

Jezmine Blossom said...

thanks soooo much Carl! terkejut.. hahaha...

ieka said...

ahaha~salu bukak blog die..cm nak jugak pkai bju die tp .....
ahahaha

L said...

Cantik gila okay kedai dia! mmg jakun sgt bila first time pegi.baju2 dia mmg superblah.

sue. said...

good job u pilih jezmine n friends for ur another pr0ject...diorang our fashion hijab ic0n ok..ngeee...<3 <3

Anonymous said...

owh i thought she was sarawakian and stays in srawak?

.miss daimen. said...

i selalu tgk blog jezmine..both of your blog jezmine..btw i pnh pegi jezmine store tapi ttp..sgt hampa..sbb i dr jb so jarang pegi shah alam..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails