Tuesday, December 14, 2010

PakatanBLOGGER : Komuniti Tutorial & Tips Malaysia



 Salam all my readers. Korang dah jenguk web PakatanBLOGGER? Mini projek antara aku, MelRomeo dan blogger-blogger lain ini menyediakan satu web khas untuk korang share dan learn tutorial dan tips berkaitan dengan blogging, photography, masakan dan lain-lain. If korang ada tutorial dan tips yang berguna untuk share bolehla korang join PakatanBLOGGER. Kami baru seminggu mempublishkan web PakatanBLOGGER ini.

Statistik web PakatanBLOGGER bermula dari 5 Disember 2010

 Alhamdulillah buat masa ini web PakatanBLOGGER mencapai visitors sebanyak 10k sehari. Terima kasih kepada yang menyokong web PakatanBLOGGER. Feel free untuk share tutorial dan tips, korang amat dipersilakan ke web PakatanBLOGGER

p/s: Korang nak tips 'Percintaan' tak? haha.

2 comments:

pilotHans said...

okay, japgi aku usha..mcm menarik jer...hmm

Azimah Shukor said...

Hi & carl. Sya azimah & sya nk try to get in photoshoot with all of u.bole kite, contact? Here, muccifive@gmail.com

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails