Tuesday, December 28, 2010

Siapakah Blogger Bersama Aku Ini Pula?

Siapakah blogger di sebelah aku ini? Korang kenal ke?

p/s: Banyak nak update entry ini. Tunggu tiba masanya sahaja! =)



40 comments:

Epul Azimi said...

tak kenal even sgt cantik.ehemmm.hehe

Cikbelog said...

wow fatin liyana yang cun :D

Ayeem Jemain said...

damn jeles. =.=

wannurfazrini said...

eleleh ayeem jeles . FL sapa lagi !

Carl Samsudin said...

Sure ke Fatin Liyana? huhuhu. =)
Nanti Carl akan updatekan Entry penuh dengan gambaq dia ok!

Noor Syazana bt Abd. Latiff said...

best kowt dapat jumpa kak fatin liyana .

eykameow said...

sukaaa.suka boot baru dia!
hahaha! *tibe2

malu nak tegur2 org cantik ni. huhu biar kite kenal dia diam2 sudey...papepun, korang tak cair ke weyh tengok dia depan2?!

Carl Samsudin said...

Syazana: Best.. dia sangat peramah. dari pukul 8pagi - 6petang melepak dengan dia. =)

Eykameow: Tak sempat nak cair lah eyka. Fatin yang cair tengok kitorang. bukan sebab apa, sebab kitorang duk menyakat jek dia. hahaha.

cimut munniey :) said...

comelllnyaaaaa fatin liyana...bertuah dpt bgmbr dgn dye :)

Carl Samsudin said...

Cimut: tu lah pasai. susah nak jumpe Fatin Liyana ni. dia just ada kat Malaysia seminggu jek. dapat spent time sehari dengan FL ini rasa macam tak percaya jek. hahaha.

pink said...

Fatin Liyanaaaaaaa ,
Lawaaaaa gilaaaa heee

:D

Hariz said...

Ohhh Fatin Liyana!!!!!!!

http://profhariz.com

nana said...

fatin liyana..baru je baca entry dia pasal carl wat photoshoot ngan dia kat seremban..hehe

Carl Samsudin said...

2 lah. baru nak buat surprise2. Fel = Fatin Liyana dah letak kat entry dia. xsurprise dah. hahaha. nnt carl akan uploadkan bermillion gambaq dia. =)

Nurfatin Liyana said...

dye cantik kan? kim salam ehh :')

fiza said...

fatin liyana!!! =)

Hanie_Dew said...

Wow!!! Fatin Liyana dah jadi net idol...i heart u too..^.^

momochan said...

fatin liyana!! waaahhh2 bestnya dapat jumpe

unieylovesherself... said...

chumelll ohhh fatin

FarhanaFabulous said...

wah..fatin liyana sey !

Enche' Kucing said...
This comment has been removed by the author.
fiq ras said...

FATIN LIYANA !! sgt sgt chantek!

Carl Samsudin said...

Wah wah eksited eh dengan Fatin Liyana. ok nanti i berkesempatan carl kim salam dekat dia. n nantikan post carl pasal Fatin Liyana ok. eksklusive!

LadySiti said...

She is cute!

Aisyalicious said...

shanteknye dah tomei tuh. farah liyana.

mesti cair korang shoot dier kan?

Carl Samsudin said...

Fatin Liyana lah. bukan Farah liyana. Awal2 dup dap gak. lama2 ok ah. sebab die friendly gila. smpai ke petang lepak.

cik helena said...

fl..PHEWW TERINGIN NAK JUMPE DIA DEPAN-DEPAN *TERUJA NGAN GADIS CANTIK..ERKK HAHAA

Carl Samsudin said...

nant gathering sekali lagi carl aku pujuk dia kaw2. kene buat bulan4 lah. sebab dia kat bandung.

masshie mastura said...

haha semestinye kenal:P

bugs said...

cun ah si FL ni.xsabor nk tgu update yg seterusnya hehe

cik Diva said...

fatin liyana......

Carl Samsudin said...

Malam ini Carl update teaser n video dari Fatin Liyana! lets cekedaud!

Eyriqazz said...

sampai ati tak ajak aku..huk3....kita berjumpa di gelanggang gladiator....

Lovely Emy said...

Fatin, comell nyerr dia. sukanya tengok perempuan cantik kat blog Carl ni :D

Fatin Liyana said...

helloooooooo

ahh malunyee :PP korang jgn caye carl ni sje je gebang lebih2. pdhal kte bese je pon hehe...

pepon kudos to carl & mel sbb dorang ni smart gile & of course friendy sgt2! kalau ada peluang, buatlah photoshoot dgn carl ye hehe. nnti gmbr korng sure meletop gilooozzzz

pepon thanks sume ;)

Carl Samsudin said...

Eyriqazz: bukan taknak ajak. nnt wife awak marah plak nanti. hahaha.

Emy: Blog carl memang tempat pengumpulan perempuan cantik. ahaha.

Carl Samsudin said...

Fel: Dah la kau Fell..... smalam lain kat sini lain. hahaha.

Melz said...

credit la . aku amek gambar nie buahahaha !

pilotHans said...

fuh, bila laa aku plak nak bgambar same .....tp xlarat laa sampai 1.5k masuk mcm tuan umah..hahaha..anyway, always good to know a famous person....hihi..

happy 4 u bro...untung jd photographer...

peace

Terbang Bersamaku said...

itu fatin liyana kan...?ehhehe...;)

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails