Wednesday, December 29, 2010

Teaser Projek Blogger: Episode 1 (Fatin Liyana - honeykoyuki.blogspot.com)


Salam Guys! Semalam korang mesti dah boleh teka sangat kan siapa blogger di dalam gambar disebelah aku itu kan? Semua duk eksited sambil menjerit. FATIN LIYANA!!!. hahaha. So memang semalam aku pergi ke Seremban untuk shoot Fatin Liyana (Aku panggil dia Fel) untuk Projek Blogger: Episode 1 (Fatin Liyana - honeykoyuki.blogspot.com). Apa itu Projek Blogger? Bagi pembaca setia blog aku pasti akan dapat teka. Projek Blogger sama sahaja dengan  Projek Gadis, cuma Projek Blogger akan melibatkan para-para Bloggers. Siapa yang tak pernah tahu tentang Projek Gadis boleh la ke 'sini'. So, sama-sama kita tunggu episode Fatin Liyana ini ye. So kali ini aku nak bagi teaser je tentang Fatin Liyana ini.

.Fatin Liyana.
*Seorang gadis/blogger yang *&#*!&^%@#&!*
*korang teka lah sendiri maksud dia, hahaha*


Fatin Liyana - honeykoyuki.blogspot.com from Carl Samsudin on Vimeo.
Video yang korang wajib tonton dan sebarkan if korang pembaca setia blog Fatin Liyana!
also in Youtube : Fatin Liyana - honeykoyuki.blogspot.com

Korang nak tengok tak penangan Fatin Liyana atas post 'Photoshoot with CarlSamsudin and MelzRomeo - Teaser'? If nak tengok boleh click more. If taknak boleh click pangkah dekat atas monitor korang. Aku tak paksa. =) *Aku tau korang mesti click more punya. hahaha*








Ini statistik dari Nuffnang sehingga pukul 8 malam tadi. For the 1st time dalam aku berblogging selama setahun uniqeus visitors aku melebihi 1.5k sehari dan pageview melebihi 4k.  

Most of my viewers hari ini datang dari blog honeykoyuki.blogspot.com.
*Dapat bayangkan tak berapa ramai yang singgah ke blog Fatin Liyana? assume yang singgah blog aku hanya10-20%*

p/s: Do support Fatin Liyana ok guys!
p/s/s: Ada cadangan tak untuk aku shoot blogger mana pulak lepas ini?

Comment Fel untuk entry sebelom ini.



49 comments:

afifamalibinothman said...

hebat la carl. =)

phreak-id said...

dem. cute giler. kalau la wa ada dslr + berguru ngan kuku besi. besh jadi lu carl. hahaha

Terbaru > Blogger Big Gathering 2010 > Aku Suka Rina Salleh > Piala Suzuki AFF 2010

intan izani said...

good job,
cube shoot cik epal ;p
makin meletop blog carl nih..

cik EPAL said...

bila nak shoot kita lak? ngehngeh

Nurulbadiah Lai said...

love ur work..
mmg cun giler..plus model pon cun melecun

Carl Samsudin said...

thanks everyone. Cik Epal sudi ke nak dishoot???

eykameow said...

da boom!

hihihi. ada byk kali silap macam masa aku ngn melz tu x? HAHA

good job carl .
ko memang leh g jauh dow....
=)

ibuayahdamia said...

baru tadi singgah blog fatin liyana ni..comell orgnya..

Huda Luna said...

haha ko mmg leh g jauh carl!
haha fatin liyana kan da boom mmg ah
pic ko shoot pun cun je

hahha kalau cik epal nk aku pun nak ah!
haha

wirdawahid said...

heeee, penangan fatin liyana tidak dapat disangkal lagi :)

Ayeem Jemain said...

pergh petah bercakap dia. kalau aku da malu2 da haha

Carl Samsudin said...

Eyka: tunggu lah masa hang plak!

Ibuayahdamia: Letop budaknya si Fatin Liyana 2.

Huda: nak try jugak Cik Epal. if dia nak lah... huhu.

Wirda: sungguh penangan!

Ayeem: Hang tak tengok die depan2. fulamek!

Yatre Hayati said...

kita yang perempuan pun suka dia, apatah yang lelaki :)

Anna Fauzi said...

wow! silap silap haribulan, nanti dia kawin, carl yang jadi dia punye photographers. ha.... kan dah dapat job kat situ =)

by the way, tak sabar nak tunggu kemunculan blogger-blogger hebat yang lain.

hudahazwani said...

memang cun kak fati..great and good job carl...ngeee~~ ^__^



http://hudahazwani.blogspot.com/

eqhaZIN said...

just put d vid in my blog, www.blogsikacamata.blogspot.com :)

Encik Psychopath said...

aku ingtkan eykameow yg episod 1.

Nurana said...

wah fatin!! meletop!

FarAH said...

comelnyee cik fatin tu... suka tengok dia.. memang natural beautyla..

Carl Samsudin said...

Yatre: if lelaki suka lelaki pelik tak? sebab tu carl just buat untuk perempuan jek =)

Anna Fauzi: Hope Fel jemput carl lah mase die kawen nanti. itu lah. nak try Hanis Zalikha lah. boleh tak?

Hudahazwani: Thanks very much!

Eqhazin: Oraite thanks. jangan lupa credit. =)

Psycopath: Eykameow setuju untuk menjadi episode 2. =)

Nurana: Dia memang dah meletop dah! burstttttttt!

Farah: Tunggu carl upload gambar dia banyak2 ok. tunggu. soon.

cik EPAL said...

nak! haha

fezaL Mohd said...

nak juga hehe

Airin V. Darkmaiden said...

Brathaaa ! mine will be later ! its a must !!

Carl Samsudin said...

CikEpal: dalam merangka kertas kerja! hahah.

Fezal: buat masa ini hanya gadis sahaja =)

Airin: U sombong! cmne???!

Airin V. Darkmaiden said...

alaa .. kan bizi ! now cuti dahh

NazneenNajib said...

comel. :)

...yanie vs manja... said...

next should be Hanis Zalikha...!!! =)

Carl Samsudin said...

Airin: Nanti kite deal tarikh ok. hope jadi lah.

Yanie: Kalau Hanis Zalikha nak.

Lovely Emy said...

carl, nak jugak, nak jugak, :bbb

athiea said...

photoshoot perempuan je ke?? grrrr...


ni berbayar ke, tak??

*cewah..tanya macam berminat giler2 tp siyez nk tahu ni..grrrr

~sakina~ said...

fatin sangat cantek!!

aku.kau.kamo said...

haha. boleh tak nak 1000x like? chantek lah. >_<

QusyairEzwan said...

menjadi-jadi abang carl kita.. jeles ni.. dah lama tak ketemu. :)

zuyyin zulaikha said...

comel2..cantekk sangat2..=)
akan2 datang nak tempah photoshoot kawin kat terengganu sanggup mari?hekhek2..

NADIA RAHIMI said...

eh I pun blogger? ehe. tapi blogger yang tak hot lah T_____T

Fxysche Nas said...

wahhhhhhhhhhh
=O part last yg smile tu juga yg sweet sgt..
aduh aduh...

masshie mastura said...

owh xprnh dgr suare fatin lg.
nice nice :)

Carl Samsudin said...

Emy: boleh emy boleh. nant apapa contct Carl ok =)

Athie: buat masa ni perempuan je lah dulu. tak berani nk shoot laki lagi.

Quchai: hahaha. aku kat KL dah kucai.

Zuyyin: if ada payment yang mencukupi apa salahnye. =)

Nadia: want more??

ini masanya untuk dengar suara fatin! =)

Azie Azra said...

icik carl mmg rajin balas2 komen diats.so nak testing tgk bls xni.ngee hee.tade lah.suka seme pic blog ni!

-atiQah- said...

nak tgk yg cik epal pulak! hehe.. :)

Carl Samsudin said...

Azie: hahaha. balas je azie. tadi ngah syok ngok bola! thanks. banyak gamba2 dalam blog ni. cuba lah godek2..

Atiqah: Cik epal tengah beratur. =)

Eyriqazz said...

oh,aku tetap jeless tidak diajak..wifey ku sporting..hatiku hanya padanya..ewaah..

Carl Samsudin said...

Eyriqazz:: Boleh tak nanti carl nk shoot ur family?

Melz said...

Felz bukan fel miahahaha!

papepon aku akan review dia nie.

nantikan hahha

Lizzie Yasmin said...

best lar.. sambil blogging,carl wat market tuk photoshoot.. mmg get 2 side advantage lar...

tia said...

comelnyee dye!

Dilakochan said...

aku suka dia..aku suka dia.. aku suka dia!!!
dia gojesss!! Gigi besi dia aku gerammmm!

bugs said...

cun ah FL!!x sabar nk tgk gmbr dia.bila nk shoot irine pulak?hehe

Anonymous said...

Τheгe is definаtely а great ԁeаl tο leaгn аbοut thiѕ isѕue.
I like all thе ρoints уou haѵe
mаdе.

Mу web ѕite: make money uploading videos

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails