Sunday, January 23, 2011

Blackberry Bold 2 (9700) Untuk di Let Go!


Blackberry 9700

Readers! Siapa yang nak Blackberry Bold 2 (9700) dalam 99% in a very good condition? Termasuk sekali dengan all the accessories dengan hanya berharga RM1000. Siapa cepat dia dapat. Dah ada beberapa orang yang tanya aku. Aku akan bagi siapa yang bayar dulu. Serious dalam keadaan yang baik! LEKAS!

p/s: Mana nak dapat Bold 2 harga RM1000? =) if curve boleh lah.




7 comments:

daydeck86 said...

Kalau cukup bulan tak laku lagi bagi tau aku ekk... ahhahahaa

nur said...

tawaran menarik..

Nurana said...

baru beli ke?

::ienafazlyna:: said...

bg free leh x carl?

Carl Samsudin said...

sebab ada satu lagi bold 2 so kene tolak la satu nih. tak kan nak pakai 2 2 kan.

Anonymous said...

still available ker?kalau boleh tau da bape lama usia bb ni ekk

Anonymous said...

available lagi????guna bape lama???if still ada warranty, mau.. :)

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails