Tuesday, January 25, 2011

Hari Pertama


Silica Aerogel - pepejal teringan di dunia.

With Prof Halimaton Hamdan - Merdeka Award Winer

Salam. Hari ini hari pertama aku bertukar era hidup aku. Dari zaman belajar ke zaman pekerjaan. Tapi zaman belajar dan pekerjaan aku tak lari jauh. Since degree sampai ke master sampai ke kerja aku bekerja dibawah satu nama 'Aerogel'. Aerogel ini merupakan solid yang teringan di dunia. Aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada Prof Halimaton Hamdan yang mendidik dan memberi aku peluang dari zaman aku degree hingga aku bekerja sekarang ini. Thanks alot! Siapa kenal Prof Halimaton Hamdan? Sila angkat tangan! *pakar sains kimia dekat Malaysia ini insyaAllah kenal dia* Pemenang merdeka award yang bawak balik duit sebanyak RM1/2 juta! Dia merupakan idola, guru, sahabat dah musuh aku. haha! Terimas. (aku penat balik keje, entry kontot).

p/s: Sekarang aku tak lagi stay di JB. aku di KL pulak yeh!




14 comments:

Eyriqazz said...

good luck bro dengan alam pekerjaan...wah,bro dah ada master..hebat...

Nurana said...

Waa..bagus..ilmu yg plg penting skrang..al da best

fifahnazri said...

Tahniah! teruskan usaha anda yg hebat itu!

mic in my earphones said...

good luck.
first day is the day you should know what you are doing for tomorrow!

miss aisya said...

bgoslah u ade master..
hantaran mesti tinggi..hahaha..ikut kelulusan kan..

eykameow said...

:) malu plak nak kawan dengan org yg belajar tinggi2 ni... papepun, goodluck weyh!

bukan photographer said...

teringin nak sambung master..tapi result skg nmpk macam xmengizinkan je.huhu

Dilakochan said...

Goodluck dengan kerja baru weh!
Kerja rerajin!

Lizzie Yasmin said...

bulan nie dapat lar 1st salary kan.. hehehe

shera haifa said...

sy pnh blajar dgn dye..tegas tapi baik..

shera haifa said...

opss beliau..not dia

ishiko said...

wauw.. gud luck.. meh tgk en3 baru meh..
http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/120-jom-santai-bersama-ben-ashaari.html

Pojie said...

hye..

aku baru jew jumpa Prof Halimaton
semalam..

hehe

Great work!

Anonymous said...

winer tu salah eja....

patut winner...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails