Wednesday, January 5, 2011

Jejari Runcing : Blog Yang Kene Maki 24/7



Kesian pulak aku tengok dekat blog milik Elia, girlfriend kepada penjaga goal kebangsaan Khairul Fahmi. Blog jejariruncing dalam pemerhatian aku setiap masa dikutuk-dimaki-dicelaka-diherdik-dihina. Aku tak nak komen banyak sebab aku bukanya baca pon blog jejariruncing ini. If blog Khairul Fahmi berkemungkinan besaq jugak aku baca. Ni blog awek dia. Apeadehal!. Orang duk ngata-ngata yang si Elia ini 99% story pasal boyfriend dia dalam blog jejariruncing tu. Sampai kaum-kaum hawa dekat luaq sana duk meluat. If korang meluat buat apa korang pi baca satu-satu entry dia. Lantak dia lah. Timeline Twitter aku penuh dengan maki hamun dekat si Elia ini. Kesian. Butthurt! Fakap!

Si Elia ada kacau korang ke? Rileks lah babes. If orang tak kacau hidup hang. Jangan lah duk benci membenci. Hidup ini macam 'Boomerang'. Kau lempar, nanti dia datang balik. Berdesup atas kepala hang!

p/s: Biaq pi la dia nak story pasal matair dia. hang JELES si Elia ni jadi WAGS?




37 comments:

fezaL Mohd said...

hahaha tu la

cian gila weh !

miSs Zie said...

sokong2!!!sukati dye arr nak citer sal pkwe dye dlm blog..owg laen citer sal pkwe dorg dlm blog x lak kne maki...hahahaha...nmpk sgt cemburu tu mbuak2...

||| PöJìé PööH ||| said...

Diorang jeles pompuan tuh awek pemain bola citarasa ramai..

PojiePooh; Hanya Satu...

Nadia Fazreena said...

mmg patot kot ahaha

.::WaNiE::. said...

haih dah tetiba Malaysia menang, orang sibuk dok pi serang blog,

dah baca sibuk mengutuk memaki hamun pulak

lantak pi kat dialah nak citer pasal bf dia pun, dia ckp pasal bf dia bukan bf org lain hakhakhak

sakit tul lah perangai orang2 gini

waveX said...

tu ar pasal..ramai sgt pompuan jeles dgn dia..

Qashilla*Yaya*Qash said...

this is malaysian minded..mereka sentiasa stalker,yg xfamous pun kadang2 nk stalker...pelik aku...asal lah iri hati n dengki sgt...biarlah org tu nk cerita pasal apa..blog dia..kalau meluat,xpayah la baca..bongok tol org yg membaca tu then maki hamun..

wirdawahid said...

ala semua yng kutuk nie dengki je lebih nie. klu meluat pun rase xde hak kot kita nak meluahkan perasaan mcm tue sekali. actually tak pernah pun masuk blog dia. sbb xberminat psl pemain bola nie.
papepun, itu hak dia kan.
manusia2x.

n@m@n said...

nasib baik hang bukan keeper malaysia..hehe

daydeck86 said...

masalah dalam dunia blog cam ni ler
buat der sebagai pemerhati sudah

cahayachenta said...

tah apa2 la haters tu... tetiba nak naik angin nape lak.. kesian la gf goalkeeper ni

Zulfadzly Rohaizad said...

ak sokong hang! nape la nak dengki ngan minah tu, pakwe die lantak die la.. rezeki die dapat populariti camtu.. sape yang kutuk2 tu memang tak open minded la..

Mknace said...

sian dia

Mknace said...

bro.. link jerariruncing terlebih 'n' daa

$H said...

suke la statement 'hidup mcm boomerang'

IntanBerlian said...

huhu suke gak ngn ayat hidup macam boomerang! Hm agak2 nye dalam ramai2 follower tu 7000 lebih kot..,lagi ramai yang follow nak memaki ek. Esh manusia2 xboleh org senang sikit.

*∽ IZAN ∽* said...

betul tuu... tak suka kalu chow laa.. jangan baca... ni sendiri gatal nak baca pastu nak maki2 plakk.. tak patuuttttt

Nurul Aima Hj Kaim said...

i loike petikan "Hidup ini macam 'Boomerang'. Kau lempar, nanti dia datang balik. Berdesup atas kepala hang!"

sephia said...

ntahhh..bukan baru semalam dia create enrty2 tuh..

Lovely Emy said...

tu la, kesian dia, kita baca gak entri entri dia, biasa je, xde rasa nak marah pun, hehh~

Catherine- said...

tah pape org2 yg nk mengata makwe KF nih..biar jer laa...

Cik Agogo said...

rileks je blog dier...

cuma aku rasa gambar2 dia tangkap atau kawan2 dier tangkap lebih comel dari yang dier letak sumber dari keratan akhbar tu.

ahahaha... itu je aku perhati pun. comel je dorang.

Carl Samsudin said...

semua ini berasal dari JELES. rileks lah. dia tak kacau korang pon.

Nurana said...

dah bace dah blog niyh..ok je..tah pehal tah derang niyh meluat sgt..pelik..!~

CiPoT CeDoT said...

dulu pun aku bnyk kena maki masa couple dgn Hanish Zulaikha..tuh sbb aku clash dgn dia pastuh couple dgn cozen ko..low profile sikit...akhaz..

Dilakochan said...

Ahhh org yg duk memaki jejariruncing tuh JELES semedangg! Ntah hape je.

Gadis tuh bukan mencapubb hal ape pun. Hal matair dia gak.

Kesian CikJejariruncinggg!. Nasib dia rileks2 je.

AngahSayang2314 said...

no komen tapi cian ngan diaaa.. isk..isk..isk...


4llow uu yeee

mALd!EyA said...

aduhhh..tu la habit org skang...jelesy tgk org len bahgie..tp rilex la..aq cye bnde nih kjp jek..ty mst rede..dats y si jejari runcing pon cool jek..ape adehal~...aq da bce da..mmg best story dye..mgkin sbb org jelesy n ape yg dye tulis 'bout FAHMIELIA kot..lantak pi lah dye nk tulis..blog dye n bf dye kot..huhu..if aq pon aq tulis psl my life n my luv one..xkn nk tulis pasal ur love one????hahaha..for fahmielia a.k.a sijejariruncing...cool jek ok..n smoga jodoh antara u olz bedua dipercepatkan..amin~

thinking to0 much said...

uits..lame x singgah sini..

For me, aku x suke.. tp we all like to shout out bout our bf anywhere especially when he is a hearth robe among girls.. so lantak la.. aku obsess ngn neil.. juz die x femes.. org x jeles ngn aku la.. haha..

cik aryu said...

erm,depa jeles sbb elia ne kapel dgn khairul fahmi..tu jee

Lizzie Yasmin said...

dia tengah hangat bercinta biar lar dia nak cite apa pun.. korang pun asyik cite psl BF / GF korang jugak.. tp tak der sapa pun kecoh...
Aku bgga ngan blog dia, klu ada BE mesti dah meletup dah...

zue @ annaleeya said...

tulah pasal... kesian gak si elia nih... klu tak krn malaysia menang, org tak tau pon sape elia nih kan???

tp dah si elia nih mmg kapel dgn khairul fahmi... nape plak nak jeles2??? biaq pi lah dia nak citer pasai boipren dia pon...

tp ai mmg suke baca blog elia nih... biaq pi org nak ckp aper... fedulikkkkkkkk....

cik Diva said...

dowang tue jeles tgk kebahgian elia...

Carl Samsudin said...

Tak baik jeles menjeles sampai kutuk mengutuk ni. If nak jeles boleh tapi biarlah jeles tu dapat membakar semangat untuk menjadi more better. kesian elia tu. Chillex ok semua! =)

juliet. said...

i dah follow blog elia tu since khairul fahmi tu tak femes lagi. takdenye 100% die cite sal bf die je kat blog tu. come on lah. dia nak cite sal bf die ke apa, die punye pasallah kan? dah nama blog tu dia yang punya. yang dok maki hamun tu jeles la tuh sebab tak dapat KF. i sendiri minat KF, tapi takdela sampai nak berkapel bagai! ingat. KF mungkin mempamerkan aksi cemerlang berkat dari Elia yang menaikkan semangat KF. sape tahu kan?

Alexandriana Alia said...

meluat2 tapi baca gak tu yang aku tak paham tu spesis kurang kasih sayang barangkali.

Romero said...

sokong2!!!sukati dye arr nak citer sal pkwe dye dlm blog..owg laen citer sal pkwe dorg dlm blog x lak kne maki...hahahaha...nmpk sgt cemburu tu mbuak2...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails