Monday, January 3, 2011

One In A Million

Neyo - One in a million

Lagu ini buat aku epistaxis je lah. Leguh nak mencari tisu nak kesat lelehan darah kat hidung. How talented Neyo dalam penciptaan lagu + dance + video clip ini. Lagu yang berkisarkan perihal kehidupan seorang yang 'been there done that'. Kaki perempuan yang patah kakinya bila berjumpa cinta hati terbaik dia. Bila oxytocin dah jadi macam roller coaster. Dibs on that girl. She's mine. Fullstop.

Guys. when u ASSUME. u always put ASS infront of U and ME behind of U.

p/s: Kadang-kadang terkena atas hidung sendiri. Auchh! nosehurt.
p/s/s: Jangan totally percaya pasai Khairul Fahmi nak pi Manchester United. Do reasearch, read, understand and write.



8 comments:

Nurana said...

waw..suke gak lagu niyh..:)

Lara Hani said...

<3 this song

BeaN MorENo said...

aku tak suka neo...tapi aku suka quote ko tuh!haha

mardhia yusof said...

khairul fahmi dapat offer dari MU ke?huUhu..xtaw plak psl rumors ni.

SyahmiFikri said...

yea.. nice song actually..

n lyrics sgt mendalam...

Carl Samsudin said...

Nurana: Best kan lagu ini? =)

Lara: <3

Bean Moreno: Quote maut 2. bila nak lepak?

Mardhia: Bohong je 2.

Syahmi: best! layan..

Anonymous said...

waaaaa time sy 1st time dengar lagu ni trus nanges!!!dgn lirik n video clip dia..uhhhh..malas nk ckp lebih..satu malam sahaja lebih 20 kali duk ulang tayang taw tak??uhukksss..

Nur said...

lagu nih best sgt tahu....ramai jgak bace blogger post pasal lagu nih...dah mmg sah2 lagu nih best...hahah

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails