Thursday, January 27, 2011

Threesome Is Awesome. FAKAP!

Threesome

Salam. Hari ini aku duk layan twitter orang ramai duk kepoh duk cerita pasal kes Janda-Duda-Kuda. Kes percintaan segitiga. Macam ni lah ragamnya bila artist-artist ini bercinta. Satu Malaya nak kasik tahu. #somalaysian. Aku takda lah nak menangkan mana-mana pihak. Tapi bagi aku benda-benda macam ini korang tak perlu lah nak jumpa media nak kasi tahu satu negara apa masalah korang. Media confirm lah suka. Boleh jual cerita. Pahala dosa belakang kira. Dulu aku de jugak jumpa kes macam ini. Bila boyfriend orang tu suka dekat perempuan lain then girlfriend dia marah-marah ngutuk-ngutuk perempuan tu. Bukan totally salah perempuan tu pon. Sebab sayangkan boyfriend punya pasal. Tak boleh pikir mana betol mana salah. Otak  letak dekat lutut. Habis nak bagi tahu satu alam masalah yang diorang alami. #sodamnfakingnosebleed noob!

p/s: berapa la banyak dosa blogger yang tulis pasal gossip artist ni kan? 
p/s/s: ukur baju badan sendiri. If gemok tu buat lah cara gemok. 





12 comments:

cerita-gadis-ini said...

tau xpe..cite peribadi sume nk cite...anyway..pasal artis tu..sesuai sgt la dgn kata2 ini..wat u give,u get back..

aiyio..brape bykla dosa blogger ni..

♥Intan Azwani♥ said...

yup agree!!
sbb tu saya lagi suka tulis pasal diri sndiri..
biar orang xnak tau daripada kita amik tau pasal orang lain...(",)

Snap Eye Pictures said...

aduh terasa plak akak gemuk2 nih..

Nem0 o0h Nem0 said...

yeah kalo gemuk wat cara gemukkn?ermmmm....

Nurana said...

biaselah cinta sensasi sure2 letop..sebab tuh mereke2 ni mnulis sal cerite tu

eykameow said...

dah lama aku tak layan twitter so aku tak tahu. hehehe

ieda said...

setakat tahu tapi malas nak ambik tahu lebih2...takdak kena mengena pun..

p/s: artis mmg pelik.

Halusinasi said...

hurm, sangat tak minat cerita mereka. agak basi...

Anonymous said...

kalau ambik gambar tak menutup aurat lepastu post dekat blog pun dosa jugak tau.sekadar mengingatkan =) yelah kita dosa org mmg selalu nampak.macam saya jugak.selalu buang masa dengar lagu x pekdah + layan u tube sampai lalai

hazman aka species1980 said...

hurmmm... kalau komen sensasi atau panas sure cik anon yang tulis.... haishhh... apsal diorang takut nak tulis nama sendiri...?

Carl Samsudin said...

CIK ANON kan jenis penakot.

chilllllll said...

sebab kalau tulis nama mesti kena kutuk walaupun apa yg dia tulis tu betul,tuan punya blog pun x sentap.orang lain yg emo lebih2.benda kalau org tegur yg betul terima je lah.tak payah nk pertikai anon ke tak anon.tu pun dia tegur cara baik je tu.chill la korang

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails