Tuesday, January 11, 2011

Yunalis Zarai Deserve Better

What can i say is - Yunalis Zarai Deserve Better

Tahun depan Yuna should wear baju kebangsaan then berenang dalam laut masa Anugerah Juara Lagu 26. Confirm menang.

Lepas tu korang tengok video kat bawah ni. Pemenang Tiru Gaya Artist Anugerah Juara Lagu ke-25.  member aku. Aleffush! #sodamnfakingnosebleed awesome! He won RM5k!





p/s: Tahun ini ada hantu bertenggek lagi atas tiang-tiang tak? - mungkin tak sebab si aleffush dah bawak masuk dalam video ini!
p/s/s: konspiracy Andy Flop Poppy dengan Ana Raffali?


27 comments:

fezaL Mohd said...

fuhhh carl !

Hamizah Syamimi Supian said...

betul2! yuna deserve it more..nombor 3 pun tak dapat, ape pasai..isk laa..huhu..tapi bkn rezeki nk buat macam mane..anyway, dah ade pulak page FB tak suka ana raffali jadi juara AJL25..macam2~ page tak suka irine nadia marcello pun ade..lg la macam2~

Pyka Rahmat said...

yeah setuju!

Sindarella said...

yeahh ! 100% agreed wif ya !!
lol~ ana raffali performance like ??? hah =="

Anonymous said...

Ok Carl, kau kejam -____-"

sayalah shelly said...

ade rezeki adela..
xder xderla...huhuk..

Shukjessa said...

hoh aku nak marah niiihhhhhh!!!


err... takpelah benda dah jadi. kot Yuna tak tersentap, kita lak yang terlebih2 kan?

hahaha

p.s: jelesnya aku ko dapat bgambo dengan Yuna >:(

Ummi Hanie said...

yuna is gud but ana is also =)

sab said...

haha. sumpah lawak video tuh! haha :p

Nurana said...

YUNAAA!!! *PENGSAN..XD

Dilakochan said...

Hahahah. carl sgt tak puas hati dgn keputusan. Ramai yg protes keputusan AJL25 kali ni..

Hahhaha..cam best je kawan ko tiru misha omar tu! asal ko x join sekali dlm tuh!

Halusinasi said...

yuna is better than anna rafalli...

Mama JnJ said...

yuna.....

Irine Nadia MaRceLLo said...

konspirasi : Abg Carl SAmsudin with ANa Rafali? ;p hek3

Mariam Ariffin said...

yuna...lepas ni buat lagu-lagu yang best yer!

Lara Hani said...

aleffush/remos, raingers terhangat masa kini. cayalah bro!

*sampai hari ni aku still terkejut dengan keputusan juri*

alahaii.

Rebelle said...

semua pun terkejut..
i je tak terkejut sebab 15 min sebelum pengumuman pemenang..
i dah pergi dream land..
hahaha

Carl Samsudin said...

Hamizah Syamimi: Itu lah. bukan rezeki Yunalis Zarai. Ada jugak perasan page hate-hate ini. takda kepala otak ke nak buat page macam tu. bodoh!

Shukjessa: alah. masa ini kebetolan jek. aku ikut band statik pegi showcase kawanku bintang coca-cola. yuna judges. alang2 snap lah gambaq dengan dia. uhu!

Sab: sebab lawak dia menang Rm5k!

Dilakochan: Semestinya aku sangat tak berpuas hati. tengok kat twitter aku pon dah tau kan. hahaha.

Irine: ah! pandai2 je irine ni. btw jaga diri leklok. hang tengah meniti kepopularan 2!

Rebelle: hang memang kaki tdoq!

Encik Tikus said...

tetibe yang last tue... buat jantung aku jatuh ! haha xD

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia ta siapa yang tahu;) let's bygones be bygones, dh menang pun ana;)

masmaribell_mastura said...

rezeki masing2 kan, nak wat camne.. ;)

diana said...

entah la..
tak tengok pun..
hehhe

diana said...

entah la..
tak tengok pun..
hehhe

nn said...

so true. agak kecewa dia tak menang apa-apa. because i cried watching her sing. memang set-up stage dia bawak mood sesuai dengan lagu.

abang beca di tengah jalan said...

kalau part terjun air tu, mmg benar kot. nama pun persembahan terbaik. don't expect a 'persembahan terbaik' kalau dok setempat main muzik LOL.


but ana raffali didnt win because of her baju kurung. m nasir tak semurah tu. yuna is good, i love her. but personally, rasa mcm lemau sgt je lagu tu. no 2 dan 3 dah mmg bagus pulak.. so mmg tak dapek la. tapi performance mlm tu mmg tak best sgt si ana tu. cuma judge tgk seni dalam lagu jugak, bukan live performance je.

sue. said...

yes..absolutely....

cik violet said...

perghhhh...sejibonn...kreatif ar mereka dlm vid tuh!!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails