Saturday, February 19, 2011

This is America = This is Malaysia

Salam. Di hari juamaat ini aku nak share dengan korang satu video yang sangat-sangat berguna. Aku galakkan korang meluangkan masa korang dalam 30 minutes untuk habiskan menonton video ini sebelum video ini bakal dihapuskan nanti oleh pihak-pihak tertentu. 

Banyak diantara kita yang suka menyimpan duit dalam bank. Banyak jugak yang suka membuat loans dari bank. Tahukan anda dari mana datangnya semua duit-duit yang ada di dunia ini? - Bank makes money by making loans by selling debts. 




The American Dream = The Malaysia Dream

p/s: Anda tahu tak sebenarnya bank notes itu amat keji (haram)? Allahu A'alam. 
p/s/s: Please guys. WAKE UP!!
p/s/s/s: Aku amat galakkan korang SHARE video ini with others. Do It. PLEASE.



13 comments:

Sang Penglipur Lara said...

explain, please.

eZLOVEy said...

pergh..insaf3

sugar said...

tak sempat nak tengok...
dah 'an error occured blabla..."

tsk!

Yutaka Mushimura said...

loh..still x dapat den nak bukak...:(

emotion device said...
This comment has been removed by the author.
emotion device said...

Yup.. Nice video.. This is called monetory system.. yang diguna pakai seluruh dunia. so itu lah Tun Dr Mahathir suruh guna dinar emas sebab emas dan perak je yang boleh dibuat matawang bukan kertas, plastik atau digit berkomputer seperti yang diajar oleh Nabi Muhammed SAW. Start refund ur money into gold falla!!

nn said...

thats why sekarang semua nak simpan emas! :)

btw, tak dapat tengok vid sebab line slow sangat kat uni ni. huuhu

efahmie said...

mohon utk share

muhsin aminudin said...

aku nak share. propaganda yahudi ni. konspirasi tak habis2.
try bayangkan, kertas (dollar bill), leh beli besi dan makanan

Carl Samsudin said...

yeayh. i hope korang share it okeyh. atleast kita sedarkan beberapa orang dekat luaq sana pon dah cukup lah.

SyahmiFikri said...

pergh!!

thnx for da info yer..

nice !! insaf jap..

Beyta said...

sbb tu kita kena gunakan dinar emas...

miss nina said...

sdalam.
good info n thanks for sharing carl

agree with u.
(btw, have u seen the arrival?)

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails