Saturday, March 19, 2011

Buffered Earning for This Week

Assalamualaikum.

Buffered Earning yang still running dalam blog aku untuk this week. Thanks Nuffnang.

p/s: Yup. One of the reason aku blogging adalah untuk mendapatkan pulangan. Dont be hypocrite. Enjoy your holiday!
p/s/s: Ada sesiapa nak pi Hot Air Balloon Putrajaya?

14 comments:

aisyahkirana said...

lepasla belanja saya kfc . hehe .

Haz said...

ini baru la namanya,blog yg blh buat duit..

Carl Samsudin said...

tunggu Carl buat gathering one day eh. =)

niDa said...

ada ada ada... saya nak p hot balloon putrajaya.

tapi tapi tapi tade sape nak bawak ni... tumpang carl bole ke..

sarah mohamad said...

banyak nyee ! HIHI .
me me nak pergi hot belooon tuu .

hatiretak said...

ya!tapi blog saya tk dk orang nk click..huhu..

Carl Samsudin said...

jom pi HOT AIR BALLOON RAMAI2!!

bella dela rosa said...

ahad ahad!

Carl Samsudin said...

yup. AHAD AHAD lah!

Sharinginfoz said...

seronoknya, saya punya memang dah lama tak dapat

BeaN MorENo said...

bagi skit bole?

mardhia yusof said...

ada hot air balloon ke kt putrajaya weekend ni?

Dilakochan said...

ohhoo...
Kencang BE anda! Jom makan carl's jr!

Best x tgk belon panasss???? xsempat jenguk ah.. uhuw

Cik Syira said...

Dah siap!!!:) Berjaya menjadi stalker terbaik kot! HAHA kalaulah review jurnal FYP semudah ini.. hahahaha

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails