Thursday, March 24, 2011

Carl Samsudin's Blog Review (5 Penyertaan/Bloggers)


Salam. Contest aku pada Isnin lepas ada 5 orang blogger yang join untuk mereview blog aku ini. Moh sama-sama kita baca satu-satu entry dari diorang ini then kita tentukan pemenangnya siapa. =)

3. Cik Syira.(part 1 and 2)

p/s: Bila aku baca aku cukup terharu. Kira kuat eh korang gali. Pening kepala aku nak pilih mana yang the best! =) THANKS ALOT.



5 comments:

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

huhu nak join bole?

hanam said...

baru aku perasan, aku sorang je laki!

Carl Samsudin said...

Fareha. try lah!

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

isnin dpn kan? ke dah leh wat enrty la ni? huhu

niDa said...

thanx carl datang tengok blog saya yang tah pape tu..hihihi...

ptt la lm senyap busy rupanya..

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails