Tuesday, March 1, 2011

Fatin Liyana Gila!


 Salam readers aku. Hari ini actually aku tak tahu nak post pasai apa. Then bila pagi-pagi aku duk godek facebook aku. Aku terperasan gambar Fatin Liyana yang aku rasa aku belom post lagi dekat blog aku ini. So bagi sesiapa yang takdek facebook aku korang boleh la tengok gambar Fatin Liyana yang tak berapa betol ni eh. Actually banyak je gambar dia yang tak berapa betol. Gambar dia tengah kentot pon ada kot. Hahaha. Aku malas nak kutok banyak pasai Fatin Liyana ni. Nanti ada geng 'kipas bontot' Fatin Liyana duk caci-cerca aku pulak nanti. Layan!



 Siapa yang baru je berjinak-jinak dalam dunia blogging ini mungkin ada yang belom mengenali siapa gerangan budak Fatin Liyana ni kan? Bagi dah lama blogging CONFIRM! kenal punya. So, bagi yang neeewbies lagi tuh. Jom lah try seround singgah blog rakan aku nih, 'HONEYKOYUKI'. Honeykoyuki la sangatt kan. HAHA. *Fatin Liyana balik Mesia bulan 5 nih. Melz tersenyum girang. wakakaka! *

p/s: Bila aku nak siapkan Projek Blogger: Eykameow nih! *rotan sikit aku eyka!*
p/s/s: Pada yang add aku di facebook aku dari blog aku nih. Thanks alot ok! a BIG thanks! jom pelok... =)



30 comments:

CahayaCintaIlahi said...

hehe comelnye my mentor ni ;)

D Yatie said...

hehehe...dia sgt comel! :D

Amira is mira said...

mmg mcm2 muka dah c atin kat pic nie...!pelik pun ada.but still comel gak

Haz said...

cutenya..:)

EmanTheHalia said...

=.=" nak jumpe bulan 5 heheh

Carl Samsudin said...

HA!! korang nak kipas bontot dia ke apa? hahaha.

Fiq Ras said...

dah bwt muke mcm tuh pon still cute n chantek lagie!!!

http://fiqras.blogspot.com/

fika said...

suke sgtlahhh!!! :)hehe

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

membajet cumel mmg kehebatan fatin liyana aka honeykoyuki....i like...

Carl Samsudin said...

Korang suka Fatin Liyana ni sebab dia comel ke?

niesz said...

hehehe..mcm2 memek muke ade..

niDa said...

weeee....... comels2... sker sbb die sempoi je.. tp xtau la.. tgk blog cam sempoi je..

Zue AnnaLeeya said...
This comment has been removed by the author.
Zue AnnaLeeya said...

mmg chumell sgt FL nih... kiut...

Norasikin said...

Kalau memang dah cumil, gambo tengah kentut pun cumil

miss aisya said...

hahaha cumell2..

Marya Hana . said...

boleh tahan sengal, tp takleh lawan maria eleena nya gila. haha

Carl Samsudin said...

sebab itu maria elena ada kait mengait dengan fatin liyana. siapa dapat dia punya kait mengait???

SHIMA EMMA said...

maria elena,... asfirdaus asri yg punye... asfirdaus asri siapakah? hahahahah for sure abg fatin liyana asri la...so kait terkait la kn..heheheh...

Carl Samsudin said...

Yes! u r rite!

BeaN MorENo said...

Project Blogger 'Bean Moreno' bila? haha

Carl Samsudin said...

tunggu bean blaja wayang.

Halusinasi said...

hehe....terserlah kesengalan dia walaupun comel^^

SyahmiFikri said...

haha.. stylo mylo la gambar die nie..

haha..

eykameow said...

dengar khabar angin gath yg ko ngn melz plan tu nak invite si fel ni sekali. wuuuu aku harap dpt la join gath tu nanti. nak belajar ckp indon ngn dia. wakakaka! huhu

pstt dari penulisan si fel ni aku dpt rasa dia seorg yg sporting! wuu

p/s : aku hampir terlupa psl projek aku dgn kau tu. Haaaa mana?! nak tengok gmbar2 dr camera ko =(

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

takde la gila sgt. hehe

Cik Nursya said...

sgt comel n low profile.. like her so much!

ila zakri said...

comel! lau jmpa kt mana2 ngan FL nih dy nak amik gmbr sama2 x erk?

masshie mastura said...

yupp suka dye sbb dye comel :) n kind.

autiyanaz said...

comel2......

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails