Wednesday, March 9, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa: Alamanda, Putrajaya 10 March 2011


Hikayat Merong Mahawangsa

Siapa nak nak follow aku tengok Hikayat Merong Mahawangsa pada 10 March 2011 (Khamis) dekat GSC Alamanda sila confiirmkan dengan aku secepat mungkin. Nak book Tix. TQ.



11 comments:

Zue Zoey said...

Filem wajib tonton! Selamat tonton~!!

Cik Muda Sae said...

dah booked!! tapi boleh jumpe2 kat sana!!!!! weeeeee~

Sharinginfoz said...

mesti ramai yang nak tengok citer ni, harap berjaya martabatkan filem malaysia

Zue Zoey said...

nanti jangan lupe buat review ye!

http://zuezulaina.blogspot.com/2011/03/tayangan-diraja-hikayat-merong.html

bella dela rosa said...

u banje tuk sume tick ke?uhuhu

Sang Penglipur Lara said...

Aku nk tgk gak. ko tgk kol bape weih??

AUR said...

filem yang berjaya membuat aku stim nak nengok..dah lama tak tengok wayang

Carl Samsudin said...

Zue: WAJIB tonton.

Sharing: ok2 kita jumpa dekat sana if berkesempatan.

Bella: Mak oi. if i blanja sume tix abis la duet i. hahaha.

Sang: Aku tak tau lagi tengok pukul berapa. dalam pukul 9 lebih camtu lah. arini aku nak pegi beli tix.

AUR: jom tengok AUR!!

Dilakochan said...

Alah, nape hari khamis. Bukan hari jumaat? Kalau x nk join the club!!

Chebb said...

hokey ayoh. rumah I da mmg kat putra so mmg dkat ngan alamanda. ahaha

puteh Nazumie said...

xsempat nak gg tGok...mesti menarikkan???

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails