Friday, March 25, 2011

Keypad BlackBerry Rosak Boleh Buat Kemurkaan!



ARGHHHHH! Hari ini aku stress lah. Bila keypad BlackBerry aku rosak. Bila huruf T dah tak boleh nak tekan and button alt dah jadi lembab! Aku tak tahu apa masalah dia. Malam semalam ok jek. Pagi ini aku nak  nak type message dah biol. System dia problem ke? Atau keypad dia yang problem ini? Takkan aku nak angkut BlackBerry baru kot. Ini aku punya khas orang kasi. Sayang woooo! TOLONG LAH! keajaiban berlaku supaya keypad aku pulih kembali.

Ada sesiapa tahu tak apa problem dia? Ada siapa tahu nak perbetolkan dekat mana? Popmyberry dekat Subang boleh betolkan tak? *Sorry lah emosi lah entry ini, HENPON penting lah woi*

p/s:  T_T



15 comments:

mardhia yusof said...

blackberry memang tak tahan ke?
sbb aku pnah dgr membe2 aku pakai BB ni, cam senang rosak. sensitif ar kiranya.
betul ek?

EB said...

BeriBeri aku ni xda probs setakat ni... Xpena rosak lg so x tau nak repair katner yg bagus...

p/s: HP mmg penting.. 2hari lepas bila HP abis batry.. Public Phone x blh guna.. adoi pnya pyh.. huuu...

niDa said...

x pakai bb la.. x best ek pakai. ok x jadi nak beli. hahaha

Carl Samsudin said...

Problem lah dengan keypad BB nih. murka betol. nak beli iphone5 lah cmnih!

SyahmiFikri said...

eyh! alasan nak beli hp baru ker bro! lol..

takpe.. iphone5 tak lama dah

Carl Samsudin said...

eh eh eh eh. KEYPAD aku dah kembali pulih! =)

Pa'ang said...

syukur2....^_^

Anonymous said...

selalu tak buat clear log?

alt - L - alt - G - alt - L - alt - G

clear log.

then ur system tu laju skett

FatinNadiah said...

me hv the same problem! tekan pape kua huruf U je! grr. da try tnye kedai, keypad pnye cip rosak. repair rm130
tp my fren pnye kedai repair rm110. kedai die kat damansara.

.nina.z. said...

same laa ngan BB saye...
huruf A xleh tekan..

huruf A ni penting taw!

nak keypad lock pon xleh..

nak clear LOG pon xleh!

hampesges tol.
baru guna BB 1 year taw!

radzberry said...

saya pnye lak, tekan satu huruf kadang2 keluar sartu, kadang2 dua huruf...

Anonymous said...

eh,bb senang rosak ke?

Anonymous said...

You need to take part in a contest for one of the greatest websites online.
I will highly recommend this website!

Feel free to surf to my web page ... iphone 5 release date uk

Anonymous said...

Akunya jdi lembab huruf p , A dgn button 'del' bengang je..tyope msg selalu termiss huruf a

Anonymous said...

Keypad Aku langsung takley tekan , lepas masuk air smlm , hp nyala elok jea , agak2 hnta Kedai okay ke ? SAYANG pulak nak tuka baru

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails