Wednesday, March 2, 2011

Lady Gaga - Born This Way (Official Video Music)


Lady Gaga - Born This Way (Official Video Music)

 Salam readers blog carlsamsudin.blogspot.com. Kali ini aku nak suruh korang usha video music terbaru dari Lady Gaga - Born This Way. Ramai kawan-kawan aku yang minat Lady Gaga ini sangat pissed off dengan video music terbaru dari Lady Gaga ini. Terlampau banyak negative vibes. Korang mempunyai akal untuk berfikir kan? Aku taknak ulas panjang, sebab aku tau para-para readers aku jauh lebih bijak dari aku. =)

p/s: Member baik aku, Diana Naubi pissed off gila. Hahahaha.
p/s/s: Lady Gaga - Born This Way antara video music yang amat dashat aku pernah saksikan!



11 comments:

RazFiRa said...

memang byk unsur negatif yang terang & tersembunyi!

Adahunny said...

tak best langsung gaga nyanyi..serious sebab first time denga lagu dinyanyikan budak filipin yang wt cover kat youtube

http://adahunny.blogspot.com/2011/02/must-watch-oh-guys-this-girl-was-just.html

serius best gile...try ar nengok

Anonymous said...

love the video. thanks for sharing :)

SyahmiFikri said...

seriusly lagu dia mmg best!

tapi video clip tak pnah nak positive langsung..

kdang2 tak tally ngan lagu die.. tapi still nak exagerate..

eykameow said...

seriushit aku pun 1stime tgok video camni.dashat siot.

wana said...

seriously, havent u guys watch kanye west video? it's a bit similar but this one is total creep shit.

and i sense that, ada some of the movement in this video is a bit similar to muslim praying. I was pissed of about that!

hitam itu black said...

apehal la nk tunjuk beranak2 lak kannnnnn...dlm byk2 video die, rase yg ni paling terok...pastu die nk anggap die tuhan ke? pastu beranak? gitu?...sesat giler...

Carl Samsudin said...

Hahaha. sabar2. tuhan suruh Lady Gaga buat video ini untuk kite berfikir. =)

hazman aka species1980 said...

perghh.... memang sungguh simbolik betul la video muzik lady gaga kali nie... memang mengundang kontroversi

Sang Penglipur Lara said...

nicely done.
entri tu pjg sket kali ni plz..

CiPoT CeDoT said...

'tuhan suruh Lady Gaga buat video ini untuk kite berfikir'...
apa maksud ko dgn kata2 nih carl??...bergurau pun beragak la brader...jgn main kan nama tuhan/god/Allah...

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails