Thursday, March 17, 2011

Panggilan Hangit Hot Fm - Lisa Surihani





Salam readers. Ini antara panggilan hangit dari stesen radio Hot Fm yang aku betol-betol suka. Dari sini korang boleh nilai sendiri keperibadian Lisa Surihani. Bila dah tahu terkena panggilan hangit sedikit perkataan yang 'harsh' pon takdek keluaq dari mulut dia. Thats is why la ramaaaaaaaaaaaiiiii orang suka kan Fasha Sandha  Lisa Surihani. =)

p/s: Im not a big fan of Lisa Surihani. Aku just suka sebab dia artist yang mempunyai otak yang sangat bagus.




19 comments:

.::WaNiE::. said...

huhuhu bagus betul Lisa

Artis yang sopan dan tau macam mana nak bawak diri :)

Tak byk kontroversi also :D

sudirman said...

yeh..saya pun suka lisa...saya suka personaliti dia..tak sombonggg

Dilakochan said...

Dah lah cantik. Budi bahsa elok pulak..
Bijak, apetah lagi...
Untung sapa dpt lisa ni! ;))

Carl Samsudin said...

Siapa lah agaknya yang akan berkahwin dengan Lisa kan. mintak2 lah orang yang sama macam dia. jangan lah jatuh ketangan orang2 yang tak berapa betol.

~Suhana~ said...

tak bleh dngr kt opis nih..blk umah karang la nk dengar..tapi tau dia ni cam sopan je ekk..ritu telepas nk dngr kt hot..

teeha said...

dia kan lawyer . so , dia pandai bwk diri . and i love herrr :)

nurayunni said...

minat gile kt die...:)

FanabyLa said...

comel je dy gram... minat sgt kt dy... :)

laskar rainbow said...

lisa mmg baik gituu;)
dah la cantekkk;))
terbaik wok!

SyahmiFikri said...

seriusly cara dia cakap tuh mcam tegas gile..

kadang2 rasa kasar utk org tua2..

tapi penuh keyakinan as she is lawyer shud be kan!! hee =)

Nem0 o0h Nem0 said...

comelnyerrrr sore lisa..

misz aisya said...

nampak lah lisa stress bila org ngadu bukan2 psl dia n dia try tuk jelaskan situasi tu.ape2 lisa memang terbaik!

pink said...

Suka Lisa Surihani jugak ! Artis yang berpelajaran :D

teha said...

love lisa so much! nak dengar jugak..tapi tenet cam haghamm! :(

Aidil said...

oooo.. i like.. agak2 dia minat tak budak lepas SPM??

mardhia yusof said...

"astaghfirullahalazim"

kalo artis lain,da mencarut2 kot.

btul2. mintak2 dia dpt jodoh yg baik2. ;)

whitelilies island said...

i heart lisa.. dia mmg terbaekk

Nanie Hussin said...

kan~! lisa sporting je even dah terkena panggilan hangit, siap gelak-gelak lg. love lisa just the she is. :)

mieza isa said...

maghah maghah..hahahaha..comel..:P

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails