Tuesday, March 22, 2011

RM20 Giveaway of The Week : Carl Samsudin's Blog Review


Salam all my readers. Hari ini aku nak kasi korang satu peluang untuk memiliki RM20 + Blog Review by me. Senang sahaja syarat dia. Korang kene membuat satu review tentang blog 'Carl Samsudin'. Tarikh review ini bermula dari hari ini (21 March 2011) sehingga hari Rabu (23 March 2011). Review yang paling details and best bagi aku, aku akan kasi korang RM20 dan aku akan review balik blog korang. Korang dibenarkan menggunakan segala materials yang ada dalam blog aku ini. Termasuk gambar-gambar yang aku snap untuk Projek Gadis dan Projek Blogger. Selepas korang dah review blog aku, korang harus drop link korang dekat ruangan comment entry ini. Siapa lagi cepat dia akan dapat lebih markah! Enjoy your weekdays readers!

Masukan header blog aku ini di dalam review korang

p/s: Aku ingat setiap minggu aku nak kasi 'Giveaway of The Week' lah. - setiap Isnin.


21 comments:

mAsHiMaRo said...

ehem!nanti kalau rajin akan joinkan diri!sile tunggu!nak study blog carl dulu~~

niDa said...

wow.... ni betul2 kene ade mase ni.. ok saya cube buat ye... jangan dtg belog saya lagi..hehehe

velasrizal said...

wah dh ada giveway kt sini lah.. menarik menarik..

Perodua Myvi SE @ Perodua Myvi Extreme 2011

Cik Syira said...

Eheh.. boleh try! :)

Cik Syira said...

Eheh.. boleh try! :)

Lagenda said...

Gali lubang cari idea la kjp!

Carl Samsudin said...

Lets! Sampai hari Rabu jek =)

aisyahkirana said...

http://justordinaryme3.blogspot.com/2011/03/assalamualaikummm-korang-tahu-siapa-itu.html

ni link saya for the contest . boleyla usha ~ trimas .

Cik Syira said...

Eheh. aci amik pic kt fb dak? haha

Cik Syira said...

Eheh. aci amik pic kt fb dak? haha

Sang Penglipur Lara said...

up-la sket sampai 50 beb..
haha..nt gua try-

Cik Syira said...

setuju giler dgn samng penglipur lara. haha

Cik Syira said...

setuju giler dgn samng penglipur lara. haha

niDa said...

sampai rabu ni je? ade mase 2 ari je lagi ni... ish ish ish...

niDa said...

berjaya jugak akhirnya.....

http://nunistalk.blogspot.com/2011/03/rm20-giveaway.html

maaf ye carl.

Carl Samsudin said...

Thanks pada sesiapa yang dah buat post 2. Sila linkkan url korang dekat sini yeh! =) nanti Carl baca semuanya. thanks!

Cik Syira said...

Oh lupe nk letak url semalam. Http://syahirahjamaluddin.blogspot.com/

mic in my earphones said...

aku jujurla wei, tak nak duit rm20 ko.
tp dh mmg keje aku suka baca blog and tulis review (kalo aku rajin).

terpanggil ngan cabaran ko, aku tryla tulih apa yg ak faham ngn ko:

http://micinmyearphones.blogspot.com/2011/03/review-namanya-hanya-khalif.html

kalo aku puji, ko syukurla kat Allah sbb bagi ko kelebihan tu.

kalo aku kutuk, ko syukurlah kat Allah sebab sekurang2nya ada org bgtaw ko.

kalo aku salah review, ko syukur gakla kat Allah sbb benda buruk yg aku review tu sbnrnya ko xpernah wat.

aku cuma manusia biasa. yang buta, tuli dan bisu bila menulis.

(hahahhaha..saje nak gelak)

whitelilies island said...

this is mine:
http://livinginwhiteliliesisland.blogspot.com/2011/03/menulis-review-blog-carl-samsudin.html

err janji jangan gelak okeh?? hehehe.. duit tu tak penting.. after you read the post then you will know my intention why i did it ^__-

Dilakochan said...

whoahh.. good luck lah gegadis n bradaah2 yg join contest a.k.a give away ni!

Valerie said...

Mobile fluorescence microscope for TB diagnostics. Using the terms listed below, label the microscope diagram. A higher magnification reduces the brightness of an image. introduction-to-microscopes-history-parts1606 - download at 4shared. The Book of Totally Irresponsible Science: 64 Daring Experiments for Young Scientists.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails