Monday, March 14, 2011

Something Wrong With Twitter



Salam readers. Hari ini entry pendek jek. Entry aku nak mintak pertolongan korang semua. Korang semua yang bijak pandai. Semalam aku ada masalah sikit. Masalah bila aku bermain dengan twitter. Aku punya tweet tak lepas ke timeline setelah aku mencuba beberapa kali. Aku pon tak faham apa masalah tweet aku sampai tak lepas. Korang nak tau tweet apa yang tak lepas 2? tweet nih:

M A G H R I B - let's pray for everything. We at the end of this world.

Bila aku rasa macam something fishy goin on with the twitter. Aku try suruh kawan-kawan aku cuba tweet benda yang sama aku nak tweet ini jugak. STILL tak lepas ke timeline. Ada sesiapa tak tahu kenapa? *Think*

p/s: Doakan keselamatan orang-orang di daerah berbahaya Japan. Amin.




15 comments:

Anonymous said...

discrimination?

Carl Samsudin said...

idk.

mic in my earphones said...

"muslims and Allah" are doing fine at twitter.
so what da theory are sggesting here?

faraa halim said...

a'ah, saya try pn tak boleh,

teha said...

serius ke??OMG!

nurul_atiqah said...

if 'muslim and allah' can, why not those words..???
weird laa.. hmm wondering too..

nn said...

dah test. memang tak boleh. peliknya. why ek? dia screen ke word maghrib? or end of this world? takkan pray kot sebab pray justin bieber ok je.

syalira said...
This comment has been removed by the author.
syalira said...

td kan saye try tweet bende yg sama cume tukar magrib ke asar, and sampai je ke timeline..xtry plak magrib sbb skang tgh asar, kang xpasal2 followers ckp pe.haha.

Misz Sephia said...

It does count as 1 tweet tapi takde kat timeline. Hmm..

cikcleopatra said...

erk??aku tak reti!!

kalep aku nie!!tah kenal tidak!!aku baru nak start blogging..blog ko byk bg tunjuk ajar aku..hee.ape yg kurang tegur2 aku yer..mekasey ;)

komang said...

religionist

Carl Samsudin said...

dah jumpa dah solution dia. Twitter tak boleh read word maghrib ini spacing (M A G H R I B). if kita rapatkan lepas je.

King Of Single said...

owhhh....haha...tanx.

husna saad said...

masha allah

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails