Tuesday, April 19, 2011

Buffered Earnings Naik dan Naik Lagi !!


Assalamualaikum.

Selamat hari Selasa readers! Di saat aku menulis entry ini pada pukul 7:48 AM, aku hampir 30 jam menjalankan  chemical reaction aku untuk menghasilkan solid yang teringan dan termahal di dunia dengan berskala besar. Otak aku dah hampir blank. Sampai aku dah tak mampu nak fikir apa-apa. Mata aku dah semakin cengkung. Dah macam mayat hidup dah rupa aku ini. Tak kira apa pon terjadi aku akan tetap teruskan untuk mencipta sejarah untuk diri aku sendiri, Malaysia dan Dunia. Amin. 

Intro tak masuk langsung dengan tajuk entry. Haha. Entry kali ini aku just nak 'show off' kutipan untuk buffered earnings aku untuk bulan ini. Show off eh?? HAHA. Semakin hari semakin meningkat. Terima kasih banyak-banyak kepada readers blog aku ini. Terutama yang sentiasa menyokong aku dari blakang terutama lately ini dengan entry aku dah tahap merapu-meraban tahi apek dalam jamban. Aku pon nak jugak duit Nuffnang aku beribu-ribu so that lepas aku habis azab siksa kerja aku ini boleh aku travel ke luar untuk gain experiance and berehat minda dan badan. Bila aku boleh travel nanti boleh la aku update story best-best. So korang kene la kasi aku duit banyak-banyak dengan selalu singgah ke blog aku and "click" iklan-iklan Nuffnang kat blog aku ni eh. HAHAH *pathetic mode*. 


Dulu masa mula-mula aku main blog ini aku tak pernah langsung terfikir pasal buat duit dari berblogging ini. Tapi lama-lama jadi best pulak bila dapat duit sampingan dari berblogging ini. Makin lama makin banyak. Aku bukanlah fulltime blogger. Cuma aku letakkan 5% diri aku ke dalam dunia blogging ini. Banyak lagi kerja yang sepatutnya aku lakukan selain blogging ini. Blogging aku just jadikan sebagai hobby di masa lapang same as reading books and photography. Ok lah. Nanti aku story lagi ok. Nak sambung buat kerja. BYE!

p/s: Dah click iklan Nuffnang? Click laa please.... HAHAHA.


17 comments:

niDa said...

JELES JELES... HIHIHI...

Carl Samsudin said...

nida: InsyaAllah one day Nida dapat lagi banyakk. ini masih sikit Nida.

Bro Framestone said...

wah.. sedap tue...

bro dah lama xdapat BE, terus pindah company lain...

daydeck86 said...

Salam bro hari tu g tgk maharajalawak kat finas ekk?

hazman aka species1980 said...

CTR rate tue banyak membantu earnings .... trafik pun sure okey nie....

Carl Samsudin said...

Framestone: Dulu aku lama jugak tak dapat BE ini. tapi bila dapat alhamdulillah. syukur.

Daydeck: haah aritu tengok maharajalawak dekat finas. dapat tix free dari member kerja dengan homegrown. =) ada dekat sna ke?

Hazman: so fah alhamdulillah =)

liyana said...

jelessssssssssssssss! haha

Azie Azra said...

carl,nak jugak!hehe

Carl Samsudin said...

liyana: usaha tangga kejayaan. InsyaAllah suatu hari nanti liyana akan dapat lebih banyak dari ini =)

Azie: jom kita share lah! huhu =)

laskar pelangi said...

fhewitttt!
Tahniahhhh carl..jeles p0n hadewww..hik3

niDa said...

open table carl... hehehehe...

Eyriqazz said...

Tahniah bro..meh blanja eden ikan bakar ...hik3..

*∽ IZAN ∽* said...

Fuh kencanggg tuh..!! best bestttt!
anywa gud luck la ngan you punya project tu yekkk

Carl Samsudin said...

Laskar: terima kasihhh!!! =)

Nida: nanti lepak boleh Carl open table .

Eyriqazz: ahaha. bro patut blanje sbb bro lagi banyakkk!!

Izan: thanks alot izan!

Nur Hanani said...

wah,bestnya, saya punya sikit je.. Baru RM80 .. :)

Jom baca ni: In-Chan..
Jom baca ni: Nak atau tak nak cash out Nuffnang ni?

Khuzrin Kamarudin said...

Sumpah aku tak faham pasal nuffnang..

Chybee said...

chybee tak dapat buffered lama dah :(

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails